Gazete Vatan Logo

İki kardeşe gasp ve cinsel tacizden 15’er yıl hapis

SAMSUN’da iki ayrı olayda gasp, konut dokunulmazlığını ihlal ve cinsel taciz suçlarından tutuklu olarak yargılanan 22 yaşındaki Şevket Yılmaz ile ağabeyi 24 yaşındaki Mesut Yılmaz, 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun’un İlkadım İlçesi 100’üncü Yıl Bulvarı üzerinde üç ay önce meydana gelen olayda, iddiaya göre Şevket Yılmaz, internetten cep telefonu numarasını öğrendiği Ö.A. isimli kadın arayıp 200 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaşıp evine gitti. Ücretini alan Ö.A. hazırlanmak için başka odaya girdi. Geri döndüğünde ise şüpheliyi odasını karıştırırken gördü. Bunun üzerine evde bulunan elektrikli şok cihazını alıp Şevket Yılmaz’a parasını geri verip evden kovdu. Bu olaydan 10 gün sonra şüphelinin ağabeyi Mesut Yılmaz, Ö.A.’nın evine giderek ilişkiye girmek için anlaştı. Mesut Yılmaz daha sonra cinsel ilişkiyi yarıda keserek üstünü giydi. Bu sırada kapısı çalınan Ö.A. açtığında Şevket Yılmaz ile karşılaştı. Ö.A. içeri girip yine elektrikli şok cihazını alıp iki kardeşi evden çıkarmak istedi. Eve giren Şevket Yılmaz kadının eline tekme atıp şok cihazını düşürdükten sonra "Beni tanıdın mı?" diyerek tecavüz etti. Mesut Yılmaz da kadının çantasında bulunan 350 euro ile 200 lira parayı alıp olay yerinden kaçtı. Şikayet üzerine yakalanan iki kardeşten Şevket Yılmaz tutuklanırken diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanma üzere serbest bırakıldı. Öte yandan iki kardeşin bu olayın ardından Atakum İlçesi Körfez Mahallesi’nde Y.S. isimli başka bir kadının da 1800 lira parasını gasp ettikleri ortaya çıkınca iki kardeşten Mesut Yılmaz da bu suçtan tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Samsun 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde konut dokunulmazlığını ihlal, gasp ve cinsel taciz suçlarından yargılanan Mesut Yılmaz ve kardeşi Şevket Yılmaz bugün son kez hakim karşısına çıktı. Her iki kardeşe de iki farklı olayda işledikleri suçtan dolayı 15’er yıl hapis cezası verildi.