Gazete Vatan Logo

İki kardeş annelerinin yasak aşkını ortaya çıkardı

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde anneleri 31 yaşındaki Cemile K.'nin başka bir erkekle mesajlaşmalarına tesadüfen şahit olan kardeşler 13 yaşındaki E.K. ile 14 yaşındaki F.K., cep telefonuna yükledikleri casus programıyla iz sürüp annelerinin başka bir erkekle aşk yaşadığını ortaya çıkardı.

İki kardeş annelerinin yasak aşkını ortaya çıkardı

Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde oturan Ramazan K. ile Cemile A., 15 yıl önce tanışarak evlendi. Çiftin erkek ve kız çocukları dünyaya geldi. Ramazan K. akaryakıt istasyonunda, Cemile K. ise Kalkan Mahallesi'nde bir okulda hademe olarak çalışmaya başladı. İddiaya göre 2 çocuk annesi Cemile K. evlenmeden önceki sevgilisi Osman K. ile 2 yıl önce telefonla görüşmeye başladı. Cemile K. ziyaretine gelen Osman K.'yı çalıştığı okuldaki öğretmenlere 'kardeşim' diye tanıttı. Cemile K. ile Osman K., Finike ve Fethiye'de buluşarak 2 yıl boyunca ilişkilerini sürdürdü.

TELEFONU İNTERNETTEN KİTAP OKUMAK İÇİN AÇTILAR

Geçen 12 Temmuz'da Cemile K.'nın bozulan cep telefonunu tamirden alan Ramazan K., çocukları F.K ve E.K.'dan telefonu açmalarını istedi. İnternetten kitap okumak için telefonu kurcalayan kardeşlerden E.K., annesinin Osman K. ile olan mesajlarını gördü. Çocuklar daha sonra anneleri Cemile K. ile Osman K.'nın aynı tarihlerde, aynı yerlerde ancak birbirlerinin karelerine girmeden çektirdikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde paylaştıklarını gördü. İki kardeş bu fotoğrafları birbiriyle kıyasladıktan sonra durumu babaları Ramazan K.'ya anlattı. Kardeşler daha sonra annelerinin cep telefonuna; kullanıcının konuştuğu kişiler, mesajlaşmaları ve fotoğraf alışverişi gibi bilgileri başka bir telefon üzerinden görmeye imkan sağlayan casus program yükledi. Eşi Cemile K.'ya Osman K.'dan gelen 'Beni ihmal ediyorsun', 'Seni istiyorum' mesajlarını da gören Ramazan K., ilişkiyi öğrenerek boşanma davası açtı.

Haberin Devamı

"MESAJLAR GELDİ"

E.K., annesinin telefonu tamirden geldiğinde kitap okumak için internete girdiğini belirterek, "Osman K.'dan mesajlar geldi. Bunun üzerine şahsın Facebook'taki hesabına girdim. Burada annemle Facebook'taki fotoğrafları kıyaslayınca aynı anda, ayna zamanda, aynı yerde olduklarını öğrendim. Daha sonra ağabeyimle paylaştım. Daha sonra durumu işten gelen babama anlattık. Babamla beraber yazılımı kurduk. Olay açığa çıkınca boşanma davası açıldı" dedi.

"YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMİYORUZ"

Haberin Devamı

Mesajları görünce ilk başta inanmak istemediğini anlatan E.K., "Birlikte çekip attıkları, beraber gezdikleri fotoğrafları gördüm. İlk başta inanmak istememiştim. Konduramadım ama sonra açığa çıktı. Bundan böyle onun yüzünü görmek istemiyoruz. Buradan taşınıp, başka bir kente yerleşeceğiz. Babamla beraber böyle bir karar aldık. Bundan sonra kalan hayatımızı babamla birlikte geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

"BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONU PROGRAMLARI HOBİM"

Kardeşlerden F.K., mesajları görünce olayın açığa çıktığını aktarırken, durumu daha sonra babalarıyla paylaştıklarını kaydetti. Bilgisayar ve cep telefonu programlarının hobi alanı olduğunu ve çocukluktan bu yana bu programlarla ilgilendiğini vurgulayan F.K., yaptıkları araştırmanın annesinin durumunu ortaya çıkardıklarını kaydetti. F.K., bundan sonraki hayatlarını babalarıyla beraber geçirmek istediklerini ve annelerinin yüzünü görmek istemediklerini söyledi.

"DÜĞÜNÜMÜZE DAVET ETMİŞ"

Baba Ramazan K. da şöyle dedi:

"2002 yılından beri evliyiz. Bu aldatma olayının yaşandığı şahısla eskiden sevgililermiş. Hatta bu şahsı düğünümüze davet etmiş. Ben eşimle bu konuyu konuştum, medeni bir şekilde uyardım, bu konu yıllar önce kapanmıştı bizim için. Ancak biz farkına varmamışız. Çünkü eşime çok güveniyordum. Eşimin telefonu arızalanmıştı. Tamirden aldık. Çocuklarıma verdim. 'Annenizin telefonunu açın, ona sürpriz yapın' dedim. Çocuklarım kitap okumak için telefonu açtıklarında mesajlara rastlıyor. Daha sonra şahsın Facebook hesabına girip, eşimin hesabıyla karşılaştırıyorlar. Aynı yerde, aynı anda bulunduklarını, hatta şahsın fotoğraflarındaki eşyaların bize ait olduğunu görüyorlar. Hemen bunun üzerine takip programı kurduk. Fotoğrafları, mesajları her şeyi gördük, şok olduk. Ailesine haber verdik. Ben 3 günlüğüne evden ayrıldım çocuklarımla beraber. 3 günlüğüne tatile çıktık olayın duyulmasının ardından. Bu sırada şahsa ulaşmaya çalışmış eşim, daha sonra kaçmışlar. Bundan sonra eşimin yüzünü görmek istemiyorum, tek isteğim çocuklarımın velayetimin bende kalması. Başka bir kente taşınıp yeni bir hayat kuracağız."

Haberin Devamı

Çocuklarının teknolojiyle yakından ilgilendiğini de anlatan Ramazan K., "Uzun yıllardır bilgisayar ve telefon teknolojisine ilgi duyuyorlar. Bilgileri de buradan geliyor" dedi.

Haberin Devamı

Ramazan K., eşi ve kendisini aldattığı kişinin Facebook'taki fotoğraflarını da gösterdi.