Gazete Vatan Logo
Magazin İki erkek idare ettiğim oldu

İki erkek idare ettiğim oldu

Yeşilçay kadın-erkek ilişkileri hakkında konuştu

Sadık Şendil’in tiyatro oyunu “Yedi Kocalı Hürmüz”, sinema filmi oluyor.

Hürmüz rolünü üstlenen Nurgül Yeşilçay, kendisinin de bir zamanlar iki erkeği aynı anda idare ettiğini söyledi ve ekledi: “Birinin bir şeyi hoşuna gidiyor, diğerinin başka bir şeyi... Fakat sonunda ikisinden de kopuyorsun, çünkü üçüncü birine aşık oluyorsun.”

Sadık şendil’in tiyatro oyunu “Yedi Kocalı Hürmüz”, sinema filmi oluyor. Hürriyet, filmde Hürmüz’ü canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay’la çekimler başlamadan önce Hürmüz’ü konuştu. İşte ünlü sanatçıdan kadın-erkek ilişkileri üzerine samimi açıklamalar.


Ezel Akay’ın yönetmenliğinde çekilecek olan “Yedi Kocalı Hürmüz” filminde, “Hürmüz”ü canlandıracaksınız. Çekimlere başlandı mı?



- Evet, gayet edepsiz... Ama onda çok tatlı duruyor bu durum.

BENİM DE İKİ ERKEĞİ İDARE ETTİĞİM OLDU

Hürmüz, toplumda her zaman rastlanan bir kadın tipi midir peki?

- Hürmüz’ün hikayesi uç bir örnek... Fakat hepimiz zamanında en az iki sevgili idare etmişizdir, değil mi?

Siz ettiniz mi?

- Ettim, evet...

Neden? İkisine de aşık olduğunuz için mi, yoksa “bu da dursun, diğeriyle olmazsa ona yelken açarım” dediğiniz için mi?

- Birinin bir şeyi hoşunuza gidiyor, diğerinin başka bir şeyi... Fakat sonunda ikisinden de kopuyorsun, çünkü üçüncü birine aşık oluyorsun. Tabii bunlar daha çok gençlikte yapılıyor. Bir yaştan sonra o kadar erkeği kaldırır mısın, bilmiyorum.

Bir erkek, yedi kadını idare edebilir mi?

- Kesinlikle edemez... Ağzına, yüzüne bulaştırır. Kadın olmak demek, başka bir şey. Kadın olmak, çok güçlü olmak demek. Hürmüz de öyle bir kadın işte. Güçlü, zeki, entirikacı, süslü, cilveli...

ALDATMA DURUMU BANA UYMUYOR

Bakıyorum, kadın prenses gibi... Güzel, zarif, eğitimli, kariyer sahibi, masum, temiz, tatlı... Ama sevgilisi ya da kocası yine de onu aldatıyor. Bir kadından daha ne bekliyorsun ki gidip aldatıyorsun? Demek bu durum erkeklerde var. Bir kadında aradığı özelliklerin hepsini bulamayınca gözü dışarı kayıyor. Hürmüz de öyle bir kadın işte... Yedi erkekte, yedi farklı renk buluyor ve hepsini hiç sorgulamadan, rahatça yaşıyor. Ve aradığı aşkı bulunca duruluyor. Gerçi ben aldatmaya genel olarak çok karşıyım. Ne gereği var? Birinden hoşlanmışsan diğeriyle bazı şeyler bitmiş demektir. Bu “aldatma” durumu bana uymuyor. Zaten yalan söylemeyi de beceremeyen bir kadınım.

DÖRT DÖRTLÜK BİR KOCAM VAR

Siz konuşurken aklıma geldi, eşiniz Cem Özer, bünyesinde yedi erkeğin özelliklerini barındırıyor mu?

- Yedi olmasa da, dördünü barındırıyor...

Hangileri mesela?

- Bir kere kafadan doktor, çünkü çok romantik. Diğeri kekeme... Kafası 12’den sonra çalıştığı için Laz... Bir de Trakyalı... Yedide dört fena bir rakam değil yani. Dört dörtlük benim kocam... (Gülüyor)

Filmdeki kadar eğlenceli olacağını bilseniz, yedi kocayı aynı anda idare etmek ister misiniz?

- Bu kadar eğlenceli olacaksa evet... Ama, bu kadar eğlenceli olmayacağı kesin. Birini idare edemezken, yedisini idare etmek! Aman Allah’ım, korkunç bir şey...

(hürriyet)

Haberin Devamı