Gazete Vatan Logo

İki dev oyuncu karşı karşıya!

Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği 'Yol Ayrımı’ filminin vizyona girmesine sayılı günler kaldı. Yavuz Turgul'un yeni filminde de 'Eşkıya', 'Muhsin Bey' ve 'Av Mevsimi' gibi pek çok filmde birlikte çalıştığı Şener Şen başrolde. Filmin sürprizlerinden biri de deneyimli oyuncu Çiğdem Selışık Onat.

İki dev oyuncu karşı karşıya!

Türkiye’de ve yurt dışında sayısız oyunculuk ödülü sahibi Çiğdem Selışık Onat, 'Yol Ayrımı’nda Şener Şen’in canlandırdığı 'Mazhar Kozanlı’nın annesi 'Firdevs Hanım' rolünde karşımıza çıkacak.

Türk seyircisi Onat’ı, 'Çırak' ve 'İstanbul Kırmızısı' filmlerindeki başarılı performanslarından hatırlıyor.

Yıllardır dev Kozanlı imparatorluğunu perde arkasından yönetmiş Firdevs Hanım, oğlu Mazhar’ın geçirdiği büyük değişimden sonra tahtını ve çok daha fazlasını kaybetmenin eşiğine gelmiştir. Tabii ki onun da oğluyla savaşmak için kendine ait yöntemleri vardır. Bu yöntemler önce oğlunu, sonra da tüm holdingi geri dönülmez bir yola sokacak olsa da...

Filmde Şener Şen ve Çiğdem Selışık Onat’la birlikte Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Mert Fırat, Tilbe Saran, Ruhsar Öcal, Defne Kayalar ve Şerif Erol yer alıyor.

TMC Film’in yapımını FOX işbirliğiyle üstlendiği, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı 'Yol Ayrımı', 10 Kasım’da izleyicisiyle buluşacak.