Gazete Vatan Logo

İki çocuk annesi 'ben sadece sevdim' deyip...

İZMİR’in Konak İlçesi’nde hastanede çalışan temizlik görevlisi 44 yaşındaki Bahtınur Yaman, arkadaşına cep telefonundan ’Pencereden kendimi atıyorum, çocuğuma anlat. Ben sadece sevdim. Bu yapılanların hiçbirini hak etmedim’ diye mesaj gönderdikten sonra hastanenin 5’inci katından atladı. Ağır yaralanan iki çocuk annesi Yaman, çalıştığı hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti.

Olay, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk annesi Bahtınur Yaman, mesaisinin başlamasından kısa bir süre sonra, cep telefonuyla bir arkadaşını aradı. Kısa bir görüşme yapan Bahtınur Yaman, hastanenin beşinci katında inşaat halinde olan eski diyaliz merkezinin penceresine çıktı. Kendisini fark edenlerin ikna çabalarına rağmen, Yaman kendini boşluğa bıraktı. Hastanede görevli doktorlar, hemen Yaman’a müdahale etti. Ardından acil servise kaldırılan Bahtınur Yaman, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ARKADAŞINA MESAJ GÖNDERMİŞ

Hastanede 3 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan ve 2013 yılında ikinci evliliğini yapan Bahtınur Yaman’ın, yaşamına son vermeden kısa süre önce cep telefonundan bir arkadaşına, ’Pencereden kendimi atıyorum, çocuğuma anlat. Ben sadece sevdim. Bu yapılanların hiçbirini hak etmedim’ mesajı gönderdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bahtınur Yaman’ın geçen aralık ayında tiroit ameliyatı olduğu ve sonuçlarının da iyi çıktığı bildirildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Yaman’ın ölüm haberi çalışma arkadaşları ve ailesini de yasa boğdu. Talihsiz kadının cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.