Gazete Vatan Logo

İki buçuk adam!*

Firari işadamı Cem Uzan, ünlü Amerikalı oyuncu Charlie Sheen ile çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesindeki hesabından “Charlie adamım” diye paylaştı.

Türkiye’de hakkında açılan davalar nedeniyle ‘firari sanık’ olarak 5 yıldır Fransa’da yaşayan işadamı Cem Uzan, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından ünlü Amerikalı oyuncu Charlie Sheen ve kız arkadaşı Valerie Sylvestre ile çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. VATAN’ın edindiği bilgiye göre fotoğraflarda hayranı olduğu ünlü Amerikalı oyuncu Charlie Sheen ile samimi pozlar verdiği gözlenen Uzan’ın Paris’te aynı mekânda yemek yerken Sheen’i görüp masasına gittiği kısa bir sohbet sonrası da fotoğraf çektirdiği öğrenildi. Uzan, Charlie Sheen ile çektirdiği fotoğrafların altına ise “Charlie adamım” diyerek not düştü.

Charles Irwin Sheen kimdir?*

3 Golden Globe ödüllü Charles Irwin Sheen, Emmy’ye aday gösterilmişti. İspanyol kökenli oyuncu uyuşturucuyu bıraktıktan sonra ‘Spin City’ dizisini yaptı. ‘Two and a Half Men (İki Buçuk Adam)’ isimli dizide Charlie Harper karakterini canlandırdı. Yapımcı Chuck Lorre’ye hakaret edince bu diziden çıkarıldı.

Haberin Devamı