Gazete Vatan Logo
Magazin İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı

İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı

İş adamı Metin Aşık'ın kızı Eda Aşık, Temmuz 2017'de dünya evine girdiği Özgür Özen'le evliliğini bitirirken, boşandığını sitem dolu bir paylaşımla ifşa etti.

İhaneti affetmedi! Üçüncü eşinden de boşandı

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "İhaneti Affetmedi" başlıklı yazısı şöyle:

"Fenerbahçe'nin eski başkanlarından iş adamı Metin Aşık'ın kızı Eda Aşık'ın eşten yana maalesef yüzü gülmedi!

10 ay süren ilk evliliğini Serkan Keleş'le yapan, 2009'da evlendiği ikinci eşi İbrahim Özçelik'le 3 yıl evli kalan Eda Hanım, geçen yıl Temmuz'da Özgür Özen ile üçüncü evliliğini yapmıştı. Öğrendim ki; maalesef üçüncü evliliği de bitmiş!

Boşandığını sitem dolu bir paylaşımla sosyal medyadan ifşa eden Eda Hanım'ın yazdıklarına bakılırsa, üçüncü evliliğini ihanet yüzünden bitirmiş!

Eda Aşık, üçüncü kez boşandığını duyup kendisini eleştirenlere de cevap vermiş. Instagram sayfasına, 'Birçok kere aldatıldığı halde susan, dizini kırıp koca dibinde oturanlardan biri mi olsaydım?' diye yazmış."

NİŞANLISI DOLANDIRICI ÇIKMIŞTI!

Üçüncü eşi Özgür Özen ile 6 aylık flörtün ardından evlenen ve ancak bir yıl evli kalabilen Eda Hanım, gerçekten aşktan yana çok şanssız. Eda Aşık, iki yıl önce de 'sahte nişanlı' şoku yaşamıştı. İş adamı sandığı nişanlısı Yasin Erdoğan'ın söylediği kişi olmadığı, 'Manevi annem ve babam' diye tanıştırdığı kişilerin de oyuncu olduğu ortaya çıkmıştı."

Haberin Devamı