Gazete Vatan Logo

İftaiye yangında kediyi de kurtardı!

İSTANBUL Şişli Mecidiyeköy’de, 5 katlı binada elektrik panosunun patlaması sonucu yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Köpeğini de yanına alarak kendi imkanlarıyla dışarı çıkan bir kadının, evde mahsur kalan kedisi de itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İftaiye yangında kediyi de kurtardı!

Elektrik panosu patladı

Olay, Büyükdere Caddesi Emekli Subay Evleri 5’inci Blok’ta saat 19.30 sıralarında yaşandı. Beş katlı apartmanın girişindeki elektrik panosu henüz belirlenemeyen bir nedenle gürültüyle patladı. Patlamanın ardından çıkan yangında oluşan yoğun duman tüm binayı sardı. Binanın giriş ve bodrum katında oturanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, üst kattakiler mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenle mahsur kalanları kurtardı.

Köpeğini kurtardı ama...

Binanın bodrum katında köpeği ve kedisiyle yaşayan Elif Hanım, patlamanın ardından köpeğini ve kedisini alarak dışarı çıkmak istedi. Evinde tüm aramalarına rağmen kedisini bulamayan kadın, köpeğiyle birlikte dışarı çıktı. İtfaiye ekipleri, apartmandaki dumanı tahliye ettikten sonra, Elif Hanım’ın dairesine girerek kediyi kısa süre sonra saklandığı yerden çıkarıp sahibine teslim etti. Kedisini alan Elif Hanım çok sevindi.