Gazete Vatan Logo

İdris Naim Şahin'e son dakika şoku!

İdris Naim Şahin yeni partisinin ilanı öncesinde son dakika şoku yaşadı

İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin bugün yeni partisini açıklamaya hazırlanırken toplantı yapacağı otelden gelen son dakika şokuyla şaşırdı. Şahin'in partisinin adı da değişti ve Anayurt yerine Milad Partisi olarak belirlendi.

Şahin, İçişleri Bakanlığı’na kurucular kurulu listesini vererek ardından yeni partisinin kamuoyu duyurusunu yapacaktı. Bunun için saat 16.00’da kameraların karşısına geçerek partisini ve hedeflerini anlatacaktı. Ankarareview.com sitesinin haberine göre basın toplantısı için yer olarak da TBMM’nin karşısında yer alan Rixos Oteli ile anlaşılmıştı. Açıklamaya saatler kala ani bir gelişme oldu. Otel yetkililerinin toplantı rezervasyonunu iptal etti. İdris Naim Şahin ve arkadaşları bunun üzerine yeni yer arayışına girdi. Açıklamanın Sürmeli Otel’de yapılacağı söyleniyor. Rixos otelinin son dakika golü neden attığı ve rezervasyonu niye iptal ettiği bilinmiyor.

PARTİSİNİN ADI NE OLACAK?

AK Parti'yi topa tutarak ayrılan İdris Naim Şahin yeni partisine Anayurt ismini verecek deniliyordu. Ancak partinin isminde de son dakika bir değişiklik olduğu bilgisi var. İdris Naim Şahin'in yeni partisinin adı Milad olacak.

Milad isminin açılımı Millet ve Adalet Partisi... “Değerler Hareketi” olarak yola çıkan Şahin’in partisinde kimlerin yer alacağı merak konusu.

Haberin Devamı