Gazete Vatan Logo

İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Ayrıca İstanbul Deniz Otobüsleri'nin de (İDO) iç hat seferleri iptal edildi.

İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi

BUDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 07.30'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve 19.30'daki İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) hattında saat 07.00'deki sefer de aynı gerekçeyle yapılamadı.

İDO'DA SEFER İPTALLERİ

İDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle bugün ikinci bir duyuruya kadar tüm iç hat seferlerimiz iptal edilmiştir." denildi.

ÇANAKKALE'DEN DE İPTAL HABERİ GELDİ

Çanakkale Boğazı ile adalar arasında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş, fırtına nedeniyle Gökçeada-Kabatepe 07.00, Bozcaada-Geyikli 07.15 ve Geyikli-Bozcaada 08.00 seferlerini gerçekleştiremedi.

Kabatepe-Gökçeada 09.00 seferi de aynı gerekçeyle programdan kaldırıldı.

Diğer hatlardaki seferler, tarifede belirtilen saatlerde gerçekleştiriliyor.

İKİ SEFER DAHA İPTAL
Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'nde olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen feribot seferlerine yenileri eklendi. Bozcaada- Geyikli arasında bugün yapılması planlanan Bozcaada'dan saat 10.00 ve Geyikli'den saat 11.00 feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Haberin Devamı