Gazete Vatan Logo

İddialı diziden kötü haber geldi!

Kanal D'nin yeni dizisinden final kararı.

İddialı diziden kötü haber geldi!

1441 Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in yer aldığı 'Tutsak' dizisi için final kararı alındı.

'Tutsak' dizisi, Kanal D'de salı akşamları izleyicisiyle buluşuyordu. Karşısında 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Kadın', 'Ufak Tefek Cinayetler' gibi iddialı yapımlar bulunan dizinin 19 Eylül'de yayınlanan ilk bölümü Total'de 3.27 reytingle 5'inci, AB'de 4.07 reytingle 4'üncü olmuştu. 'Tutsak'ın 26 Eylül'de yayınlanan 2'nci bölümü ise Total'de 3.4 reytingle 9'uncu, AB'de 3.6 reytingle 8'inci, önceki akşam yayınlanan bölümü de Total'de 3.2 reytingle 16'ıncı, AB'de 2.9 reytingle yine 16'ıncı olabilmişti.

Medyaradar'ın haberine göre; reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü yakalayamayan 'Tutsak' için erken final kararı alındı. Kararı yapım şirketi çalışanlarına duyurdu.

Yapım şirketinden yapılan açıklamada: Yapımcılığını yapmış olduğumuz 'Tutsak' isimli dizimiz 9'uncu bölüm itibariyle final yapacaktır. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz anlayış ve emeğinizden dolayı teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek üzere" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı