Gazete Vatan Logo

İcracılar düğüne hacze geldi, sadece 103 TL para ve değersiz bir yüzük aldılar

Boşandığı eşinden olan çocuğuna nafaka ödemediği için 50 bin liralık haciz işlemi başlatılan Mert T.’nin üçüncü kez evlendiği düğününe haciz uygulandı. Damada takılan 103 lira para ve bir yüzüğe haciz kondu. Altınların konulduğu kesenin çalındığı öne sürülünce haciz karakola taşındı

İcracılar düğüne hacze geldi, sadece 103 TL para ve değersiz bir yüzük aldılar

Antalya’da boşandığı eşinden olan çocuğuna nafaka ödemediği için 50 bin liralık haciz işlemi başlatılan Mert T.’nin üçüncü kez evlendiği düğününe haciz uygulandı. Düğünde damada takılan 103,95 TL ve maddi değeri bulunmayan bir yüzüğe haciz uygulanırken altınların konulduğu kesenin çalındığı öne sürülünce haciz karakola taşındı.

Nikahın kıyılması ve ilk dansın ardından gelin damat birlikte davetlileri masalarında ziyaret etti. Takı töreni yapmayan çift, davetliler tarafından hediye edilecek takı ve paraların haczedilmesini önlemek için ziyaret ettikleri masalarda davetlilere bir bez kese uzattı. Ziyaretin ardından iddiaya göre kese damadın yakınları tarafından alınarak saklandı.

İcra memurlarının mahkeme kararını işleme almak zorunda olduğunu söylemesi üzerine iddiaya göre damat Mert T. cebindeki madeni paraları çıkararak tüm parasının bu olduğunu söyledi. Semra Ç.’nin avukatı Erdal Yiğit’in itirazı üzerine icra memurları bu defa davetlilere tutulan ve içerisinde altınların konulduğu bez keseyi istedi. Bez kesenin çalındığını söyleyen damadın yakınları daha sonra keseyi bulduklarını söyleyip içerisindeki 50 TL ile birlikte keseyi icra memurlarına teslim etti. Bunun üzerine haciz memurları damada takılan 53 TL 95 kuruş, damadın parmağındaki maddi değeri bulunmayan yüzüğe ve kesedeki 50 TL olmak üzere toplamda 103 TL 95 kuruşa haciz uyguladı.

Haberin Devamı

Avukat Erdal Yiğit ve icra memurları, çalındığı söylenen altınların bulunması için de olayı karakola taşıdı. Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden avukat Erdal Yiğit, Nafaka ve tazminat, davalı tarafından ödenmedi. Ödemediği gibi şirketleri kapattı. Bugün düğünde kendi üzerinde 53 TL 95 kuruş bir de kesede çıkan 50 liraya haciz uyguladık. Düğünde altınların çalındığını söylediler. Karakola geldik çalınan altınlar için şikayetçi olacağız diye konuştu.

Eski eş: Oh olsun demedim

Antalya’da araç kiralama şirketi sahibi Mert T., 4 yıl evli kaldığı ve bugün 15 yaşında bir kızı bulunan eşinden ayrıldıktan sonra Semra Ç. ile evlendi. Semra Ç. ile de 7 yıl evli kalan Mert T., bir çocuk sahibi daha oldu. Mert T. ayrıldığı ikinci eşinden olan ve bugün 6 yaşına gelen çocuğuna her ay ödediği 1500 TL nafakayı, iddiaya göre yaklaşık 3 yıl önce kesti. Ödenmeyen nafaka miktarı, faizsiz 50 bin TL’ye ulaştı. Semra Ç., eski eşinin dün yeniden dünya evine gireceğini öğrenince avukatıyla icra dairesine giderek haciz işlemi başlattı. Eski eşinin düğün törenine icra memurlarını gönderip haciz işlemi uygulatan Semra Ç., icrayla ilgili eski eşi Mert T’nin icra müdürlüğüne gidip düğüne haciz memurlarının gelmemesi için yalvardığını iddia etti. Semra Ç., Mert T.’nin icranın iptali için açtığı davaya bakan hakimin dosyada nafaka dilekçelerini görünce iptal isteğini geri çevirdiğini kaydetti. Düğününe haciz işlemi yaptığı için, “Oh olsun” demediğini anlatan Semra Ç, “Ben de insanım. Düğün kasetlerini çocuklarına izletemeyecekler. Avukatların ortalarda dolaştığı bir düğün oldu” dedi.

Haberin Devamı