Son havadis 1

1- Uzun yıllar Best FM'in haber müdürlüğünü başarıyla yürüten Mehmet Ayan, Star grubunun tüm radyolarının Haber Müdürü olarak yeni iş yerinde çalışmaya başladı

Haberin Devamı

1- Uzun yıllar Best FM'in haber müdürlüğünü başarıyla yürüten Mehmet Ayan, Star grubunun tüm radyolarının Haber Müdürü olarak yeni iş yerinde çalışmaya başladı. Aynı zamanda eski ve deneyimli bir programcı olan Mehmet Ayan ve eşi, temmuzda gelecek bebeğin yolunu gözlüyorlar.

2- Gani ve Belma Müjde'nin nur topu gibi bir oğulları oldu. Adını Arda koydular. Hastaneye gittiğimizde bebeği göremedik. Çünkü Arda Bey sünnet oluyorlardı. Gani Müjde heyecanlı ve yorgun, Belma Müjde ise yeni doğum yapmış bir kadınla hiç ilgisi olamayacak bir güzellikteydi. "Artııı" neredeyse hiç kilo almamıştı.

3- Cumartesi akşamı Doğu Akdeniz Üniversitesi Mezunlar Derneği'nin yaptığı "internet yoklaması"nın ödül töreni vardı. Kullanılan dört binden fazla oy sonucu; en iyi haber spikeri Ayşenur Yazıcı, en iyi şovmen Beyazıt Öztürk, en iyi dizi oyuncusu İpek Tuzcuoğlu, en iyi tiyatro oyuncusu Yosi Mizrahi, en iyi sporcu Yasemin Dalkılıç, en iyi köşe yazarı bendeniz, en iyi albüm Gülben Ergen, en iyi pop yıldızı Kenan Doğulu, en iyi radyo, Alem FM olarak açıklandı. 2003ün en iyileri, ödüllerini İstanbul Boğazı üzerinde salınan bir yatta aldılar.

4- 8 yaşından bu yana diyabet hastası olarak yaşamını sürdüren ve Şeker Çocuklar isimli bir kitabı da olan Şebnem Güneyman, İstanbul'da, Nişantaşı'nda şahane bir stresten arındırma ve danışmanlık merkezi kurdu. Masaj, terapi, bilgilendirme, meditasyon ve bunun gibi pek çok konuda Türkiye'nin hatırı sayılır uzmanlarının hizmet verdiği ve gerçekten kapısından içeri girdiğinizde huzur bulduğunuz "Su Gelişim Danışmanlığı"nın telefon numarasını veriyorum: (0212) 3430837-39.

5- Geçen hafta bir çekim için Metin Uca ile beraber Ankara'ya gittik. "Arjantin Caddesi üzerindeki Cookies'de sana bir pasta ısmarlamalıyım" diyen Metin Uca'nın, Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde yürürken maruz kaldığı yoğun ilgi hem görmeye hem yazılmaya değerdi vallahi. Bir de... Cadde üzerinde süper bir şıklıkla, dünyanın en iyi ekmek arası ciğerini yapıp ikram eden www.cigercinaci.com ve bir o kadar muhteşem tatlı, kurabiye ve türevlerinin yapılıp şahane sunulduğu "Cookies"i mutlaka yazmalıyım. Bizi İstanbul'larda bırakıp giden gazeteci Devrim Sevimay'dan Ankaralı bu iki şahane lezzet ustasına benden selam söylemesini rica ediyorum. Hatta arada bir gidip iki lokma yemesini de...

6- Son havadislerim şimdilik bu kadar. İyi haftalar!

DİĞER YENİ YAZILAR