Gazete Vatan Logo

İçinizdeki baristayı eğitin!

Barista olmak, yeni nesil kahvecilik, kahve sektöründe mesleki fırsatlar ve kahve hakkında bilmek istediğiniz her şey için eğitimler başladı.

İçinizdeki baristayı eğitin!

30 yıla dayanan uzmanlığıyla, dünya şampiyonu baristalar yetiştirmiş, kahve sektöründe bilgi ve güvenin lider ismi Federal Coffee Company kurucularından Sam Çeviköz, şimdi deneyim ve başarılarını İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile tüm kahve severlere ve geleceğini bu sektörde geliştirmek isteyen gençlere eğitim vererek taçlandırıyor.

Sam Çeviköz’ün sektördeki tecrübelerini paylaşacağı eğitimlerin sonunda kahve ve sektörle ilgili aklınızda soru işareti kalmayacak. İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile verilecek eğitimlerin sonunda, katılımcılara uluslararası geçerliliği olan SCAE ( Speciality Coffee Association of Europe) onaylı sertifika veriliyor. Yakın zamanda barista mesleği için Mesleki Yeterlilik Sınav Merkezi olma yolunda hazırlıkları bulunan kurumun amacı öncelikle gençlere uluslararası geçerliliği olan bir meslek kazandırmak… Hızla büyüyen kahve sektöründeki uzman barista açığını kapatmak amacıyla yapılacak eğitimlerin müfredatı da SCAE uzmanlık ve profesyonellik eğitimleri ile aynı düzeyde bulunuyor.

Haberin Devamı