Gazete Vatan Logo

İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak?

İçerde'de Coşkun rolüne hayat veren Nebil Sayın'ın yeni projesi belli oldu. Bakın hangi karakterde oynayacak?

İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak?

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral ve Çetin Tekindor'un paylaştığı "İçerde" dizisi, geçen ay sonu 39. bölümde final yaptı, geride unutulmaz karakterler bırakmıştı.

Uluç Bayraktar'ın yönettiği Ay Yapım imzalı dizinin kötü adamı Coşkun rolüne hayat veren Nebil Sayın da bu unutulmaz isimler arasında yer aldı. Başarılı performansıyla hafızalara kazınan Sayın, veda gecesinde yoğun sevgi gösterisi nedeniyle yaşanan izdihamda ezilme tehlikesi atlatmıştı. Sevilen oyuncunun dizi bittikten sonra rol alacağı ilk işi de belli oldu. Sayın, dizi ve film piyasasının en köklü şirketlerinden Avşar Film'in yeni projesinde rol almak için anlaştı.

Belçim Bilgin, Halil Sezai, Ataberk Mutlu ve Cezmi Baskın'la beraber kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu yine kötü adam rolünü oynayacak. Serkan Acar'ın yöneteceği filmde, Belçim Bilgin çocuklardan nefret eden bir kadın rolüne hayat verecek. Bir gün kimsesiz bir çocukla yolu kesişecek, o çocukla arasında hiç hesaba katmadığı bir bağ kurulacak veardından o kimsesiz çocuğun hayatını kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişecek. Adı henüz netleşmeyen duygusal filmin çekimleri bir hafta sonra başlayacak. Oğlu Rodin'in eğitimi için Londra'ya yerleşen Belçim Bilgin çekimler için yaz sonuna kadar İstanbul'da kalacak. (Medyatava)

Haberin Devamı