Gazete Vatan Logo

İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu!

İçerde'de Yusuf Müdür'ün ölmesinden sonra yerine gelen isim belli oldu. İşte İçerde'ye gelen usta oyuncu...

İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu!

Show TV'nin sevilen dizisi İçerde'de artık nefesler tutuldu. İçerde dizisinin yayınlanan son bölümünde Yusuf Müdür öldü ve Sarp, Melek'ten sonra en sevdiği kişiyi de kaybetmiş oldu. Sarp için zor zamanların yaşandı günlerde çıkış noktası ise yeni bölüm fragmanında göze çarpıyor.

İçerde dizisine sürpriz transfer!

Levent Can, başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un paylaştığı İçerde’nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Pek çok dizi projesinde yer alan Levent Can, Celal tarafından öldürülen Yusuf Müdür’ün yerine gelen ismi canlandıracak.

Levent Can, kimdir?

İçerde’nin yeni müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak olan Levent Can, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu; son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak başrolünü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştı.

Haberin Devamı