Gazete Vatan Logo

İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?

İçerde nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının bu sezon başında başlayan ve fenomen haline gelen dizisi İçerde 1. sezon sonunda final yapıyor. Sarp ve Mert Yılmaz kardeşler ile Kebapçı Celal son hesaplaşmalarını final bölümünde yaşayacaklar. İşte İçerde final fragmanları ve özeti...

İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?

İçerde bu akşam ekranlara gelecek bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Henüz 1. sezonu biten dizi final ile ekranlara veda edecek. Kebapçı Celal, Sarp ve Mert üçgeninde ise fırtınalar kopacak. Final bölümü fragmanları yayınlanan İçerde dizisinde Sarp'ın Mert isyanı ölüm olarak yorumlanıyor. Peki finalde Mert ölecek mi? İçerde final bölümüylr bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

İÇERDE FİNAL FRAGMANLARI VE ÖZETİ

“İçerde”nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar.

Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar. Celal ile Yılmaz Kardeşler arasında son hesaplaşma yaşanacaktır.

Haberin Devamı

İçerde Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları
İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay
Yönetmen
Uluç Bayraktar
Senaryo
Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu
Çağatay Ulusoy
Sarp
Aras Bulut İynemli
Mert
Çetin Tekindor
Celal
Uğur Yücel
Kudret
Mustafa Uğurlu
Yusuf

Haberin Devamı