Gazete Vatan Logo

İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı!

İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kardeş olmaları gerçeğini ilk öğrendiği anlar yayınlanacak. İzleyicileri gözyaşlarına boğacak olan kavuşmada Coşkun'un yaptığı iyilik unutulmayacak. İçerde'de bundan sonra Kebapçı Celal'in başına neler geleceği merak ediliyor. Kudret ve Celal hesaplaşmasını kim kazanacak? İçerde bu akşam Show TV ekranlarında olacak.

İçerde 86. yeni bölümünde Sarp ve Mert'in kavuşma anı!

Reytingleri alt üst eden İçerde heyecanlı bölümleriyle Pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşuyor. İçerde'nin son bölümünde Sarp ile Mert'in kardeş olduğunu öğrenmesi ve sarılma anları izleyicileri ekrana kilitlemiş ve duygusal anlat yaşatmıştı. İçerde'nin bugün yayınlanacak olan 86. yeni bölüm fragmanında gerçeği Coşkun'un açıkladığı görülüyor. Peki Celal şimdi ne yapacak? Heyecanın dorukta olacağı İçerde bu akşam izlenebilecek.

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

İçerde dizisinin 36. Bölümünde Kudret ve Celal için de hesaplaşma günü gelip çatıyor. Kudret’in söylediğine göre ikisinden biri bu savaştan sağ kurtulamayacak. İçerde dizisi takipçileri bu savaşın kaybedeninin kim olacağını çok büyük bir merakla bekliyor. İçerde dizisi izleyenleri ekran başına kilitleyecek 36. Bölümü ile 29 Mayıs Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak.

İÇERDE DİZİSİNİN 35. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

İçerde dizisinin son yayınlanan bölümünde Sarp, Melek’in hemen ardından neredeyse babası olarak gördüğü ve çok sevdiği Yusuf Müdür’ü kaybetmişti. Bu yüzden çok derin ve çok büyük bir acı yaşıyordu. Ancak Sarp’ın bu acısına bir de onu öldürmek ile suçlanması eklenmişti. Sarp ne kadar polis olduğunu anlatmaya çalışsa da kimseyi buna ikna edememişti. Çünkü ortada bulunan tüm deliller Sarp’ın, Yusuf Müdür’ü öldürdüğünü gösteriyordu. Bu nedenle de Sarp, nezarethaneye atılmıştı. Ama yine de bir yolunu bulup herkesi Yusuf Müdür’ü öldürmediğine ve aslında polis olduğuna inandırması gerekiyordu.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Celal de Sarp’ın hayatta olduğunu öğrenmişti. Onun bu bilgiye erişmiş olması Celal’in bir kat daha intikam hırsı ile kaplanmasına neden olmuştu. Bundan sonra Celal ne yapıp ne edip Sarp’a dünyayı cehenneme çevirmeye kararlıydı. Ancak bu savaşta intikam ateşi ile kavrulan tek kişi elbette Celal değildi. Aynı şekilde Sarp da Celal’den intikamını almak için adeta deliriyordu. Çünkü başta annesine yaptıkları ve son olarak da Yusuf Müdür’ün ölümü Sarp’ı, Celal’e karşı çok daha fazla doldurmuştu ve Sarp da Celal’den intikamını almak için elinden geleni yapacaktı.

Haberin Devamı

Celal ve Sarp tarafında tüm bunlar yaşanırken Mert de Yusuf Müdür’ün ölüm haberini bir türlü hazmedemiyordu. Bu durum onun kendi içinde büyük bir savaş vermesine neden olmuştu. Mert tam da bu karmaşanın içindeyken ona çok önemli bir telefon gelmişti. Bu gelen telefon hem herkesin hayatını hem de tüm dengeleri bir anda değiştirecekti. Çünkü Mert ve Sarp artık kardeş olduklarını nihayet öğrenmişlerdi ve çok duygusal bir buluşma yaşamışlardı. Bundan sonra içerde her şey çok daha farklı olacaktı ve dengeler asla aynı kalmayacaktı.