Gazete Vatan Logo

İçerde 38. yeni bölümünde Celal Sarp'ı öldürecek mi?

İçerde 38. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Reyting rekorları kıran İçerde bu akşam izleyicilerini yine ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Celal Sarp ve Mert'i kaçırıyor, peki onları öldürecek mi? Tüm cevaplar bu akşam İçerde'de olacak.

İçerde 38. yeni bölümünde Celal Sarp'ı öldürecek mi?

İçerde nefes kesen bir bölümle bu akşam izleyenleriyke buluşacak. İçerde'nin 38. yeni bölümünde Celal Sarp ve Mert'i ortadan kaldırmak için onları tuzağına çekmeye çalışır ve bunu başarır. Sarp'ın kafasına silah çeken Celal tetiği ateşler, peki Sarp'ı gerçekten öldürdü mü? İçerde bu akşam Show TV'de izlenebilecek. İşte yeni bölüm tanıtımları...

İÇERDE 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 38. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 38. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.