Gazete Vatan Logo

İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kebapçı Celal ölüyor mu?

İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bomba gibi olaylarla Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan İçerde'de neler yaşanacak? Sarp tutulanacak mı? Coşkun'un vurduğu Kebapçı Celal ölecek mi? İşte İçerde dizisinin yeni bölümünden detaylar...

İçerde 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kebapçı Celal ölüyor mu?

Reyting rekorları kıran dizi İçerde'nin 35. bölüm fragmanı izleyicileri şoke etti. İçerde'nin yeni bölümünde Sarp büyük bir tuzağa düşüyor, Yusuf Müdür'ü öldürmek suçundan hapse atılmasına karar veriliyor. Diğer yandan Coşkun Celal Baba'yı vuruyor, peki ölecek mi? Tüm yeni olaylarıyla İçerde Pazartesi Show TV'de olacak.

İÇERDE 35. SON BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 34. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp ve Mert oldukça zorlu ve şiddetli geçen bir düelloda karşı karşıya gelmişti. Ancak bu düellodan ikisi de kurtularak çıkıyor. Fakat iki karşıt cephesinin içine girdiği bu savaşta her şey Celal’in Füsun’u kaçırtması ile farklı bir boyuta taşınıyor. Celal’in öncelikli hedefi Kudret’ti ancak Sarp ile alakalı öğrendiği gerçeklerden sonra Celal, hem Sarp’ı hem de onun sevdiği herkesi yok etmek için büyük bir hırs ile kaplanıyor. Sarp ise annesi Füsun’un Celal tarafından kaçırılmış olduğunu öğrendikten sonra hemen harekete geçiyor. Mert ve Sarp bir defa daha vicdanları ve mantıkları arasında sıkışıp kalıyorlar. Üstelik tekrar birlikte ve yan yana mücadele ediyorlar. O sıralarda Kudret de kaçmayı başarıyor. Bu iki cephenin yaşamış olduğu savaş yüzünden gerçeklerden habersiz olan iki kardeş yeniden karşı karşıya geliyorlar. Bu savaşta bir kişi hayatını kaybediyor ve bundan sonra her şey bambaşka bir boyuta geçiyor.

Haberin Devamı