Gazete Vatan Logo

İçerde 32. bölümünde Eylem ile Mert arasında neler yaşanacak?

İzlenme rekorları kıran İçerde dizisinde neler yaşanacak? Son bölümünde Melek'in ölümüyle herkesi ekran başına toplayan İçerde'nin 32. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Peki Eylem Celal'in adamı olduğunu öğrendiği Mert'i affedebilecek mi?

İçerde 32. bölümünde Eylem ile Mert arasında neler yaşanacak?

İçerde'de Melek'in ölümünün ardından gözünü intikam hırsı bürüyen Sarp ve Mert neler yapacak? Eylem ve Mert artık tamamen ayrılacak mı? İşte merak edilen tüm soruların cevapları Pazartesi akşamı İçerde'nin yeni bölümünde olacak.

İÇERDE 32. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

İÇERDE 31. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İçerde'nin 31. son bölümünde; Melek’in ölümüyle Sarp, hem Melek’i hem de Umut’u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek’in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert’in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organize'de arkadaşlarının önünde Mert’i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek’in ölümüyle yıkılır. Kudret’i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir.