Gazete Vatan Logo

İçerde 31. bölümünde Melek ölüyor mu?

En son çok acı bir vurulma sahnesi ile son bulan İçerde dizisinin 31. bölüm fragmanları yayınlandı. İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği sorusu gündemden düşmüyor. Peki Melek ölecek mi yoksa yaşayacak mı? İşte İçerde'nin yeni bölüm fragmanları...

İçerde 31. bölümünde Melek ölüyor mu?

İçerde dizisinin 31. bölümünde Sarp ile Mert apar topar Melek’i hastaneye götürüyor ancak hastaneye getirdiklerinde Melek ölmüş oluyor. Sarp da Mert de adeta yıkılmış bir halde ağlamaya başlıyor. O sırada Mert Celal’i arayarak Melek’i kurtaramadığını söylüyor. Peki İçerde'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Melek’in ölümü sonrasında Sarp, çok sevdiği Melek’i de Umut’u da kaybetmiş oluyor. Öte yandan Füsun da Melek’in ölümüne çok üzülürken Umut’u yeniden kaybetmiş olmanın acısını içinde hissediyor.

Bir diğer yandan Mert’in mafya için çalıştığı da ortaya çıkıyor. Yusuf Müdür, bunu öğrendikten sonra Organize Şube’de herkesin içinde Mert’i rezil ediyor ve artık polis olmadığını söylüyor. Bundan sonra Mert ile Sarp birlikte Celal için çalışmaya başlıyorlar. Ancak tabii Sarp bu durumu bir türlü hazmedemiyor. Yine de kimseye hissettiklerini belli etmemeye çalışıyor. Celal ise Melek’in ölümü yüzünden çok fazlasıyla sarsılıyor. Üstelik öyle büyük bir kin duyuyor ki Celal, Kudret’i direkt kendi elleri ile öldürmeden bu çektiği ıstıraptan kurtulamayacağını anlıyor.

Haberin Devamı

İçerde dizisi 31. Bölümü ile 24 Nisan Pazartesi akşamı Show Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

İçerde Dizisinin 30. Bölümünde Neler Olmuştu?

İçerde dizisinin son yayınlanmış olan bölümünde Melek, silah zor ile Coşkun’u tehdit etmiş ve çok önemli bir gerçeği öğrenmişti. Bu gerçek Mert’in Umut olduğu ve aslında Mert ile Sarp’ın kardeş oldukları gerçeğiydi. Melek de ilk olarak Mert ile Sarp’a bu gerçeği söylemek istemişti. Ancak yine de Celal bu gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyordu ve bunun öğrenilmemesi için elinden geleni yapmıştı.

Öte yandan Kudret ise Celal kurtulduğu için çok ama çok fazla öfkelenmişti. Artık Kudret, Sarp ile Mert’in öldürülmesi için de Serkan’ı görevlendirmişti. Fakat ne Sarp ne de Mert bu tehlikeden haberdar değillerdi. Aynı zamanda Sarp ile Mert kardeş oldukları gerçeğini öğrenmeye ilk kez bu kadar çok yaklaşmışlardı. Melek, Sarp ve Mert ile kardeş olduklarını söylemek için buluşmaya karar vermişti. Fakat Melek tam Sarp’a gerçeği söyleyeceği sırada bir kurşun ile vurularak yere düşmüştü. Melek’in vurulması ile gerçek bir kez daha sır olarak kalmaya mahkum olmuştu.

Haberin Devamı

İçerde’de 360 Derece Çekim ile Final Sahnesi

İçerde dizisi 30. Bölümünde isteyen izleyiciler için çok etkileyici ve farklı bir son sahne hazırlamıştı. Shazam uygulamasını kullanarak isteyen izleyiciler dizinin son sahnesini yani Melek’in vurulduğu sahneyi 360 derece çekim ile izleme şansı bulmuşlardı.