Gazete Vatan Logo

İçerde 30. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show TV’nin dev kadroya sahip ve yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi İçerde’nin 30. Bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde ayrı bir heyecanın yaşandığı ve her bölümde önemli bir sır perdesinin aralandığı İçerde dizisinin yeni bölümünde izleyenleri şok edici gelişmeler bekliyor. İçerde dizisinin yeni bölümü ve 30. bölüm fragmanı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

İçerde 30. bölüm fragmanı yayınlandı!

Show Tv’nin soluksuz izlenen dizisi İçerde 29. Bölümünün ardından 17 Nisan Pazartesi akşamı yeni bölümü olan 30. Bölümü ile ekranlara gelecek. Her yeni bölümünde heyecanın bir an olsun eksilmediği İçerde dizisinin yeni bölümü de büyük ses getirecek. Oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Uğur Yücel ve Bensu Soral gibi başarılı isimlerin yer aldığı İçerde dizisinin yeni bölümünde Melek, Mert’in Sarp’ın kardeşi olduğunu öğreniyor ve Celal’e kendisinin parçalamış olduğu bu aileyi bir araya getirmesi için Sarp’a Umut’un kim olduğunu söylemek üzere gideceğini söylüyor. Melek aynı zamanda bu büyük kötülük ile ilgili de hesap soruyor.

İÇERDE BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Melek Sarp ile Mert’in kardeş olduklarını ise silah çektiği Coşkun’dan zorla öğreniyor. Elbette yeni bölümde ilk iş olarak bunu Mert ve Sarp’a söylemek istiyor. Fakat Celal, bu önemli gerçeğin ortaya çıkmaması adına elinden ne geliyorsa yapıyor. Öte yandan Celal’in tekrar kurtulmuş olması da Kudret’in öfkeden deliye döndürüyor adeta. Üstelik İçerde dizisinin yeni bölümünde Kudret, Serkan’ı Sarp ve Mert’i öldürmesi adına görevlendiriyor. Her ne kadar hayatları büyük bir tehlike altında olsa da Mert ve Sarp gerçeğe hiç olmadığı kadar yakın oluyorlar. Acaba bu büyük gerçek iki kardeşin hayatında ne gibi bir değişime yol açacak?

Haberin Devamı

İçerde Dizisinin 29. Bölümünde Neler Olmuştu?

İçerde dizisinin son yayınlanan bölümü olan 29. Bölümünde Handan, arabasına konan bir bomba ile Kudret’i gözlerinin önünde öldürülmüştü. Bu olay Kudret’i çok fazla öfkelendirmişti. Çünkü Handan’ın bindiği araba patladığında Kudret kızım diye bağırmıştı. Yani Handan, Kudret’in öz kızıydı aynı zamanda. Her ne kadar Kudret çok büyük bir yıkım yaşamış olsa da bunun intikamını almadan durmayacaktı. Bunun için de Serkan’ı görevlendirmişti ve Celal’ı öldüreceklerdi.

Öte yandan vurulan Celal hastaneye kaldırılmıştı. Celal’in hastanede olduğunun haberini alan Coşkun ise tekrar Celal’den intikamını almak ve onu ortadan kaldırmak için sahneye çıkmıştı. Coşkun’un ortaya çıkması Celal ve Kudret arasındaki bu büyük savaşta tüm dengeleri bir anda alt üst etmişti. Öte yandan Kudret’in hedefinde aynı zamanda Mert ile Sarp da vardı. Dizinin sonunda ise Sarp ve Mert’in kardeş olduklarına dair büyük sır hiç de beklenmedik bir şekilde Coşkun tarafından Melek’e söylenmişti. Melek silah zoruyla öğrendiği bu büyük sırdan sonra büyük bir şaşkınlığa uğramıştı.

Haberin Devamı