Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisi izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyici kitlesi hızla büyüyen İçerde dizisinin 3. bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. İçerde son yayınlanan bölüm ayrıntılar ve merak edilen soruların yanıtları ile haberimizde yer alıyor...

İçerde 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisi son yayınlanan 2. bölümüyle nefesleri kesti. Mert ve Sarp arasında yaşananlar izleyicileri şoke etti. Peki İçerde dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisine ilişkin merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...

İÇERDE 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“İçerde”nin 2. bölümünde; Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir.

İÇERDE 2. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal’le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Haberin Devamı