Gazete Vatan Logo

İçerde 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret yaşıyor...

Fenomen dizi İçerde'nin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. He Pazartesi ilgiyle izlenen İçerde dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kudret mezardan çıkıyor herkes şoke oluyor. İçerde'de Kebapçı Celal köşeye sıkışıyor.

İçerde 27. bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret yaşıyor...

Oyuncu kadrosu ve konusuyla zirvedeki yerini koruyan İçerde dizisinde Kudret canlı canlı gömüldüğü mezardan çıkmayı başarır. Bunu öğrenen ve oğlu Mustafa'nın da kaçırıldığını duyan Kebapçı Celal şoke olur ve oğlunu kurtarmak için çabalar. Peki bunu başarabilecek mi? Heyecanlı bölümleriyle İçerde Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

İÇERDE 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 26. SON BÖLÜM ÖZETİ

FÜSUN ANNENİN GÖZYAŞLARI DİNECEK Mİ?

İçerde'nin yayınlandığı ilk bölümden bu yana Sarp'ın annesi Füsun'un gözyaşları ekran başındaki milyonları derinden etkiliyor. Polis Akademisi'nden mezun olacağı gün oğlunun atıldığını öğrenen Füsun, Sarp'ın Celal'in yanında çalışmaya başlamasıyla büyük bir yıkım yaşamıştı.

Annesine hala polis olduğunu ve amacı kayıp olan kardeşi Umut'u bulmak olduğunu anlatamayan Sarp'ın da içine düştüğü ve susmak zorunda kaldığı anlar izleyicinin unutamadığı sahneler arasında yer aldı.

Yeni bölümde Celal'in tetikçisi olarak suçlanan Sarp'ın hapishaneye girmesi Füsun için son nokta olacak. Gerçekleri öğrenecek olan Füsun'u ve Sarp'ı neler beklediği yeni bölümde ekrana gelecek.

Haberin Devamı

KUDRET CANLI CANLI TABUTTA!

Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Celal ve Kudret'in kapışmasının çok sert geçeceği ekrana geldi. Yayınlanan tanıtımda Celal'in, Kudret'i canlı canlı tabuta koyarak, gömmesi izleyenleri şoke etti.