Gazete Vatan Logo

İçerde 22. bölümünde Mert'i bekleyen tehlike!

Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde dizisinin her bölümü merakla bekleniyor. Reytingleri alt üst eden İçerde'nin yeni bölümünden bir sahne yayınlandı. Kebapçı Celal Mert'in güvenini ölçmek için kötü bir tuzak kurdu, Mert bu tuzağa düşecek mi? Hepsi İçerde'nin yeni bölümünde olacak.

İçerde 22. bölümünde Mert'i bekleyen tehlike!

Reyting rekortmeni olan dizi İçerde'de şoke eden olaylar yaşanmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle Kanal D'de yayınlanan İçerde dizisi kısa sürede fenomen hale geldi. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümünden kısa bir sahne yayınlandı. Bu sahnede Kebapçı Celal'in konuşması yer aldı, peki Mert Kebapçı Celal'in güvenini kazanabilecek mi? Hepsi İçerde'nin yeni bölümünde belli olacak.

İÇERDE 22. BÖLÜM SNEAK PEAK

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf Müdür'ün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar. Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir. Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar. Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.Sarp ve Mert, Yusuf'un tuzağına düşerek buzhanenin içinde kilitli kalır.

Haberin Devamı

İÇERDE DİZİSİ YİNE ZİRVEDE!

Mert tam Sarp'ı kelepçelerken, Sarp kurtuldu ve kaçtı. Yusuf Müdür olay yerine geldiğinde Mert "adamı Sarp vurdu" dedi. Yaşar yaralı bir şekilde Gökhan'ın getirdiği paraları alıp kaçtı. Celal Melek'i tekrar kazanmak için teyzesine ondan önce ulaşıp, Hülya'ya Melek'in annesinin Celal'in düşmanları ile para için anlaştığını ve eğer Celal onu öldürmeseydi, annesinin Celal'i öldüreceğini söylettirdi. Alyanak, Yaşar'ın tuttuğu bodrumdan Berke sayesinde kurtuldu. Yusuf Müdür hastanede oğlu olduğunu öğrendiği Gökhan'ın başındayken Narkotik Müdürü geldi ve Gökhan'ın polis ve gizli görevde olduğunu söyledi. Sarp, Alyanak'a Yaşar vurulduğu için nereye gider diye sordu ve Alyanak onu Bülent'e götürdü.

Bülent onlar yanından ayrılınca durumu Yaşar'a haber verdi. Yaşar da Gökhan'ın vurulması üzerine Sarp'ın üzerine kalması için bir plan daha yaptı. Mert, Eylem ve Barış'ın konuşmasından Barış'ın birkaç gündür ortada olmamasından huylanıp telefonundan onu takibe aldı. Sarp, Yaşar'ın yerini öğrenmek için onu Yaşar ile konuşturdu. Mert, Coşkun'u tutukları eve geldiğinde Sarp'ı evden çıkarken gördü ve takibe aldı. Mert'i de Sarp'ın peşinde gören Barış, tam Sarp'a durumu haber verecekken Coşkun başına sandalye ile vurdu ve kaçtı. Üzerine hemen Yaşar'ı aradı ve tuzağa çekildiğini haber verdi. Sarp, Yaşar'ın olduğu yere gittiğinde Gökhan'ın parasının kan ile kaplı olduğunu gördü. Yanına alıp Yusuf Müdür'e buluşmak istediğini iletti. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mert'in, Yusuf ile Sarp'ın buluştuğunu gördüğü anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı