Gazete Vatan Logo

İçerde 18. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde dün akşam yine nefesleri kesen bir bölümle ekranlara geldi. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde son bölümde Sarp, Kebapçı Celal'i yine ipten alıyor. Melek'i kurtarmak için beraber hareket ediyorlar. Yusuf Müdür cephesinde ise Mert şüphesi başlıyor. Hastaneden taburcu olan Yusuf Müdür ilk iş olarak Mert'i operasyonun başından alıyor. İçerde son bölümün hemen ardından 18. bölüm için ilk sahne yayınlandı...

İçerde 18. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Sarp ile Celal arasındaki gerilim tavan yapmışken Melek'in kaçırıldığı haberinin alınmasıyla ortalık toz duman oldu. Kebapçı Celal Davut ve adamları ile beraber Melek'i kaçıranların peşine düşüyor. Kızgın olduğu Sarp'ı depoda bırakan Celal yinede Sarp'a engel olamıyor. Coşkun'un ortağıyla beraber kaçırdığı Melek'in peşine düşen Sarp, Celal ve Davut'a kurulan tuzağı farkediyor. Düzeneği kuran Coşkun'un komuta ettiği adamı alarak Celal ve Davut'un hayatını kurtarıyor. Sarp kurduğu düzenekle Melek için Celal'i tek isteyen Coşkun'a tuzak kuruyor. Melek kurtuluyor fakat Celal'in sırlarını öğreniyor.

İçerde son bölümde Mert ise Celal ve Melek için elinden geleni yapıyor. Görüntülerden dolayı arasının bozulduğu Eylem Mert'i eve davet ediyor fakat Melek ortada yokken eli kolu bağlı oturmak Mert'in canını sıkıyor. Hastaneden taburcu olan Yusuf Müdür görüntüleri silenin Mert olduğunu anlıyor ve ekibin başından Mert'i alıyor. İçerde soluk soluğa izlenen son bölümün hemen ardından merakla beklenen 18. bölümden bir sahne yayınlandı.

Haberin Devamı

İÇERDE 18. BÖLÜMDEN YAYINLANAN İLK SAHNE

İçerde 18. bölümde Melek, Kebapçı Celal'in babası olduğunu öğreniyor. Bunun ardından Mert'e hesap soruyor. Mert ise Celal'in Melek'in annesini öldürdüğünü söyleyerek pot kırıyor.

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Coşkun, Yaşar adında bir adama gider. Bu adam hakkında bildikleriyle Celal’e karşı işbirliği yapabileceğini düşünmektedir. Yeşim, Celal’e DNA testi yaptırdığını, Melek’le arasındaki gerçeği bildiğini söyler. Yeşim bu sırrı yıllardır sakladığı için Celal’e çok öfkelidir. Melek’in Celal ile arasını bozmak ister ve Sarp’la Melek’in ilişkisini söyler.

Celal duyduklarına inanamaz çılgına döner, Sarp’ın derhal Davut’un deposuna getirilmesini emreder. Melek bavullarını toplamış seyahate çıkmak üzeredir. Celal’le yaşananlardan sonra uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sarp'ı arar iki bileti olduğunu söyler kendisiyle birlikte gelmesini ister. Ancak Melek’in tahmin etmediği gelişmeler olur ve yolda kaçırılır. Eylem, Mert’i sıkıştırır. Sarp’ın gizli kamera görüntülerinin kendisinde ne işi olduğunu sorar. Başına geleceklerden habersiz olan Sarp Davut’un deposuna getirilir.

Haberin Devamı