Gazete Vatan Logo

İçerde 17. bölüm fragmanında Melek kurtulabilecek mi?

İçerde bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 17. bölüm fragmanı yayınlanan İçerde 17. bölüm fragmanında Melek'i kimler kaçırıyor? Melek'i onu kaçıranların elinden kim kurtaracak? İçerde bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

İçerde 17. bölüm fragmanında Melek kurtulabilecek mi?

İçerde 17. bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Show Tv ekranlarının fenomeni haline gelen İçerde 17. bölümde Kebapçı Celal'in son zamanlardan arasının açık olduğu kızı Melek kaçırılıyor. Sarp ve Kebapçı Celal bu durumu hesaplaşmaları sırasında öğreniyorlar. Celal, Sarp'ın cezasını kesecek mi? Yoksa kızı Melek'i kurtarmaya mı gidecek? İşte İçerde 17. yeni bölüm fragmanı...

İÇERDE 17. BÖLÜM FRAGMANI

İçerde 17. bölümde Celal, Sarp'ın tüm sırlarını öğreniyor. Davut ile beraber Sarp'ın cezasını verme kararı alan Celal tam o esnada kızı Melek'in kaçırıldığı haberini alıyor. Sarp, Melek'in kaçırılma haberini alınca deliye dönüyor. Celal ise başladığı işi yarım bırakmak istememesine rağmen kızı Melek'i kurtarmaya gidiyor. Peki Melek'i kim kurtaracak? Sarp mı? Celal mi?

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf Müdür hâlâ yoğun bakımdadır. Hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Melek, Celal’e karşı tepkilidir. Telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışıyordur. Yeşim, Celal’in Melek konusunda bu kadar üzgün olmasına anlam veremez.

Haberin Devamı

Hatta Melek’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Mert güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder.