Gazete Vatan Logo

İçerde 16. bölümde Yusuf Müdür yoğun bakımdan çıkacak mı?

İçerde bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının kısa sürede fenomen olan dizisi İçerde 16. bölümde Melek, Celal'i affetmemekte kararlı duruyor. Celal ise tüm pişmanlığı ile kızı Melek'i arıyor. En fazla merak edilen soruların başında ise İçerde 16. bölümde Yusuf Müdür'ün yoğun bakımdan çıkıp çıkmayacağı geliyor...

İçerde 16. bölümde Yusuf Müdür yoğun bakımdan çıkacak mı?

İçerde dizisinin başrollerinde Çetin Tekindor, Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı isimler yer alıyor. İçerde 16. yeni bölümde büyük bir pişmanlıkla kızını arayan Kebapçı Celal'in eşi Yeşim bu üzgünlüğe anlam veremiyor. Melek'in öz kızı olduğundan şüphelenmeye başlayan Yeşim araştırlamalara başlıyor. İçerde 16. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak...

İÇERDE 16. BÖLÜM FRAGMANI

Yusuf Müdür hâlâ yoğun bakımdadır. Hastane ziyaretine geçmişinden bir kadın gelir. Melek, Celal’e karşı tepkilidir. Telefonlarına çıkmıyordur. Celal yaptığına pişman, kızına ulaşmaya çalışıyordur. Yeşim, Celal’in Melek konusunda bu kadar üzgün olmasına anlam veremez.

Hatta Melek’in öz kızı olmasından şüphelenmeye başlar. Mert güvenlik kamerası görüntülerini kopyalamıştır. Sarp o görüntülerin Mert’te olduğunu anlar ve ele geçirmeye çalışır. Alyanak, Sarı Hüsnü’nün mahallesine çökmüştür. Oradakilerin kendisine biat etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kendisini Celal’in bitiremediği adam ilan eder.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp’ın “Umut Patron” hamlesi hezimete uğrar. Ortalık bir anda toz duman olmuştur. Hem Yusuf Müdür'ü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delillerin bir şekilde ortadan kaldırılması gerekiyordur. Sarp olanlardan kendisini suçlu hisseder. Yusuf Müdür'ün vurulduğu Organize Şube'de duyulunca tüm ekip hastaneye gider. Mert, Yusuf Müdür'ün hastaneye yaralı olarak nasıl geldiğini ve tüm olanları merak ediyordur. Hastanenin kamera kayıtlarını almak ister ama hastane polisi buna yetkisi olmadığını bahane ederek görüntüleri vermez.

Durumdan şüphelenen Mert bu duruma bir anlam veremez. Davut ve Minik, Alyanak’ı Sarı Hüsnü’nün mahallesinden kaldırırlar. Alyanak bu sefer yolun sonuna geldiğini düşünür. Celal, Melek’in Füsun’la görüştüğünü öğrenir ve çıldırır. Celal pişman olacağı bir hamle yapar.