Gazete Vatan Logo
Magazin İçerde 15. bölüm fragmanında Yusuf Müdür ölecek mi?

İçerde 15. bölüm fragmanında Yusuf Müdür ölecek mi?

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dün akşam ekrana gelen yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kebapçı Celal İçerde ekrana gelen son bölümde Melek'in kendi öz kızı olduğunu Mert'e söyledi. Ekrana gelen nefes kesen son bölümün final sahnesinde Sarp'ı vurmaya gelen Avukat'a Yusuf Müdür engel oldu. Peki Yusuf Müdür 15. yeni ölüm fragmanıda ölecek mi?

İçerde 15. bölüm fragmanında Yusuf Müdür ölecek mi?

İçerde ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen İçerde 14. son bölümde heyecan dozu yüksek sahneler yaşandı. Kebapçı Celal, Hasan Alyanak'ın sayesinde Köstenceli'nin karısının yerini buldu.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İçerde ekrana gelen son bölümün final sahnesinde Sarp'ı öldürmeye gelen Avukat'ı gören Yusuf Müdür hamle yaptı ama kendisi vuruldu. Peki Yusuf Müdür 15. yeni bölüm fragmanında ölecekm mi? Soluk soluğaz izlenen İçerde yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı Show TV ekranında...

İÇERDE 14. SON BÖLÜM ÖZETİ

“İçerde”nin 14. bölümünde; Celal, Melek’in öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron denen adam olduğunu ve patronun da Coşkun’la bağlantısı olduğunu düşünüyordur. Mert, Celal’e Yusuf Müdür'ün istifa ettiğini söyler.

Celal sebebini merak eder, Mert’e gelişmelerden haberdar olmak istediğini söyler. İstifa dilekçesini veren Yusuf, gizli polis Sarp’ın dosyasını Mert’e devretmek üzeredir. Celal ve adamları patronun izini sürmeye devam ediyorlardır. Füsun, Melek’e yaptıklarından dolayı teşekkür etmek için evine yemeğe davet eder. Sarp’ın patron Umut planı zannettiği kadar kolay sonuca ulaşamayacaktır. Bu tehlikeli oyunun bir bedeli olacaktır.

Haberin Devamı

İÇERDE 15. BÖLÜM FRAGMANI

İçerde 15. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.