Gazete Vatan Logo

İçerde 15. bölümde Kebapçı Celal ölecek mi?

İçerde 15. yeni bölümde Kebapçı Celal vurulma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Show Tv ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi İçerde 15. bölümde Sarp'ın ''Umut Patron'' planı bozuluyor. Kebapçı Celal ise Köstencelinin karısı Leyla karşısında ölümle burun buruna geliyor. İçerde 15. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak...

İçerde 15. bölümde Kebapçı Celal ölecek mi?

İçerde 15. bölümde Sarp'ın gizli operasyona sekteye uğruyor. Olanlardan dolayı kendini suçlu hisseden Sarp hem Yusuf müdürü hastaneye yetiştirmek hem de olay yerindeki delilleri yok etmek zorunda kalıyor. İçerde yeni bölümde Mert cephesinde ise Yusuf müdürün hastaneye kaldırılma haberi organize şubeye geldikten sonra tüm ekip hastaneye koşar. Mert tüm olanlara anlamaz veremez ve oldukça merak eder. Hastanedeki kamera kayıtlarını almak ister fakat yetkililer buna izin vermez. İçerde 15. bölümüyle bu akşam Show Tv'de...

İÇERDE 15. BÖLÜM FRAGMANLARI VE ÖZETİ

Kebapçı Celal ise ölüm ile burun buruna geliyor. Celal'in Köstencelinin karısı Leyla ile arasında geçen sahne geceye damga vuracak. Kebapçı Celal Melek'in Füsunla görüştüğünü öğrenmesinin ardından küplere biniyor. Fakat ardından pişmanlık duyacağı bir hamleye imza atıyor.

Köstencelinin karısı Leyla ise kocasının intikamını almak için Kebapçı Celal ile görüşmeye gidiyor. Kebapçı Celal'in arabasının içinde yakarak öldürdüğü Köstenceli'nin karısı Leyla, Celal'e silah doğrultuyor. Peki Leyla silahı ateşleyecek mi? Kebapçı Celal vurulacak mı?

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

Yapım

Ay Yapım

Yapımcı

Kerem Çatay

Yönetmen

Uluç Bayraktar

Haberin Devamı

Senaryo

Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu