Gazete Vatan Logo

İçerde 12. bölümünde Mert geçmişin intikamını alıyor!

İçerde 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bir bölümle bu akşam ekranlara gelecek olan İçerde dizisinde Mert'in çocukluğunu mahfeden adamı bulması olayları değiştiriyor. Mert katil mi olacak? Hepsi bu akşam İçerde'nin yeni bölümünde...

İçerde 12. bölümünde Mert geçmişin intikamını alıyor!

İçerde'nin 12. yeni bölümünde Sarp, Yusuf Müdür'ün gizli işlerini öğreniyor. İçerde'de gözyaşları içinde yollarını müdürüyle ayıran Sarp artık tek başına... Fenomen dizi İçerde'nin bu akşamki bölümünde hafızalara kazınacak gelişmeler yaşanacak.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. İçerde Pazartesi akşamları saat 20:00'da Show TV'de.

İÇERDE 12. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İÇERDE 12. BÖLÜM ÖZETİ

İçerde'nin 12. Bölümünde; Yusuf’un, Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırır. Bundan sonra tek başına hareket etmeye kararlıdır. Yusuf Müdür ise yaptığına çoktan pişman olmuştur ve kendisini Sarp’a affettirmek istiyordur. Mert, Yüzüklü Adam Coşkun’la yüzleşip geçmişin hesabını sormaya kararlıdır. İçerde'nin bu akşamki bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.