Gazete Vatan Logo

İçerde 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde son yayınlanan bölümüyle yine nefesleri kesti. Show Tv ekranlarının soluksuz izlenen dizi İçerde son bölümde Sarp, Mert, Kebapçı Celal ve Yusuf Müdür arasında şoke eden gelişmeler yaşandı. Peki İçerde 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral gibi başarılı isimler yer alıyor. Son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran İçerde 12. yeni bölüm fragmanı büyük bir merakla bekleniyor. İçerde 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizde yer alacak...

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alyanak, Celal’in adamlarına görünmeden kaçmayı başarır. Şimdi hayatta kalabilmek için plan yapmak zorundadır. Yusuf ve ekibi Köstenceli’nin öldürüldüğünü öğrenirler fakat Celal aleyhine herhangi bir ipucu bulamamışlardır. Artık hem Yusuf ve ekibi, görgü tanığı olarak hem de Celal’in adamları hain olarak Alyanak’ın peşindedir. Yüzüklü adam Coşkun tekrar ortaya çıkar.

İÇERDE 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Eylem üzerinden Celal’e tuzak hazırlığı içindedir. Eylem durumu Mert’e anlatır. Mert bir yandan Füsun için Umut’u ararken diğer yandan Coşkun'un hayatta olduğunu öğrenir. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçer. Birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay
Yönetmen
Uluç Bayraktar
Senaryo
Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Haberin Devamı