Gazete Vatan Logo

İçerde 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Sarp, Celal'in veliahtı oluyor...

İçerde yoluna dolu dizgin devam ediyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Kebapçı Celal mekanında Sarp'a hürmet edilmesi için talimat veriyor. Davut ise bu durumdan oldukça rahatsız oluyor. İçerde son yayınlanan 11. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

İçerde 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Sarp, Celal'in veliahtı oluyor...

İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral gibi başarılı isimler yer alıyor. Show Tv ekranlarında fırtınalar estiren İçerde bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 11. bölüm fragmanı yayınlanan İçerde dizisinde oyun baştan başlıyor. İçerde her Pazartesi saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

İÇERDE 11. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp kendisine ve Celal'e oynanan oyunun aktörlerini artık biliyordur. Bilmeceyi çözmüştür. Şimdi intikam zamanıdır. Bütün yaşananlara sebep olanlar bir bir yakalanıp hesap vermek zorundadır. Alyanak, Celal’i bitirecek kudrette bir adam değildir. Tüm planı kuran Köstenceli'dir. Ancak Köstenceli’den intikam almak kolay olmayacaktır. Zekice plan yapıp temkinli hareket etmek gerekiyordur. Mert de oyuna dahil olur. Yusuf Müdür hem Celal’i hem de Köstenceli’yi aynı anda bitirmenin planlarını yapmaktadır.

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay
Yönetmen
Uluç Bayraktar
Senaryo
Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Haberin Devamı