Gazete Vatan Logo
Magazin İbrahim'i elinden almadım

İbrahim'i elinden almadım

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ı yıllar önce Demet Akalın’ın elinden aldığı iddiasına, “Ne yuva yıktım, ne de birini başkasının elinden aldım. Hep sustum, ama artık dava açıyorum” dedi

İbrahim'i elinden almadım

İBRAHİM Kutluay yüzünden 17 yıldır küs olan Demet Akalın ile Demet Şener arasında sular durulmuyor. Akalın’ın “Demet Şener’e teşekkür borçluyum. Ben de onun gibi çoluklu çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim” sözlerine avukatı aracılığıyla yanıt veren Şener şu açıklamayı yaptı:

“DEMET Şener ne dul ne de işsizdir. Toplumumuzda dul kalmış, çoluklu çocuklu, işsiz birçok kadın var... Yıllardır süren bu algı operasyonuyla ilgili dava açacağız. Demet Şener onurlu bir kadın ve annedir. Ne yuva yıkmıştır, ne de herhangi birini başkasının elinden almıştır. Kimin ne zaman dul, işsiz ve çocuklu kalacağı sadece Allah’ın takdiridir.”

Eşyalarını kapıya attılar

Demet Şener’in açıklamasının ardından Ece Erken, geçmişte Demet Akalın’ın yaşadığı zor günleri şöyle anlattı: “Demet ile İbrahim birlikte yaşıyorlardı. Tam evleneceklerdi, Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın haberleri çıktı. Demet’in eşyalarını almaya gittik, kapıyı açmadılar. Eşyaları kapıya attılar. Demet 1-2 hafta bende kaldı. Çok büyük üzüntü yaşadı.”

Haberin Devamı