Gazete Vatan Logo

İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlandı! Tabutunda dikkat çeken detay

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede dün sabaha karşı hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Çağlar burada ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Sahrayıcedit Aile Kabristanı'nda toprağa verildi

İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlandı! Tabutunda dikkat çeken detay

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) İbrahim Çağlar için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılırken, Çağlar'ın tabutunun üzerine kabe örtüsü serildi.

İTO Başkanı İbrahim Çağlar geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti. Çağlar için bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye iş dünyasından çok sayıda isim katılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. Öte yandan İbrahim Çağlar'ın naaşının bulunduğu tabutun üzerine kabe örtüsünün sarıldığı görüldü.
ERDOĞAN: BERABER YOLA ÇIKTIK
Cenaze töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli kardeşim merhum İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet diliyorum. Biz siyasette özellikle son dönem bu yola beraber çıktık. İnançlı ve imanlı bir kardeşimiz olduğuna inanıyoruz" dedi.