Gazete Vatan Logo
Magazin İbo tek tek dövüyor

İbo tek tek dövüyor

Tatlıses, Bodrum'da "Usta" adlı şarkının klip çekiminde çileden çıktı, iddiaya göre bir işçiyi tekme-tokat dövdü

Atatürk Havalimanı'nda dansöz Asena'yı dövdüğü iddiasıyla günlerce konuşulan türkücü İbrahim Tatlıses'in adı bu kez de Bodrum'da bir dayak olayına karıştı. Şu sıralar müzik kanallarında "Tek Tek" adlı şarkısıyla üst sıralara yükselen Tatlıses, Bodrum'da albümünde yer alan "Usta" adlı şarkısına klip çekmek için kamera karşısına geçti. İddiaya göre, çekimlerde hayli gergin görünen Tatlıses, birbiri ardına yaşanan aksiliklerden sonra çileden çıktı.

Sonra gönlünü aldı
Kişisel dikkatsizlikler yüzünden kontrolünü kaybettiği öğrenilen Tatlıses'in bir işçiyi tekme-tokat dövdüğü iddia edildi. Ünlü türkücünün daha sonra sakinleştiği, dövdüğü işçinin gönlünü aldığı öğrenildi. Bu arada Tatlıses'in Bodrum'da açmayı düşündüğü ASO (Asena'nın kısaltılmışı) Bar'da Asena'nın sahneye çıkmasının zor olduğu belirtildi.

Ebru, İbo'yu ikna etti
Dört yıl aradan sonra 'Aşkımız Buraya Kadar" adlı albümünü piyasaya çıkartmaya hazırlanan şarkıcı Ebru Yaşar, patronu İbrahim Tatlıses ile anlaşamamıştı. Tatlıses, Yaşar'ın kendisine ait Ses Ajans'a bağlanmak istememesi üzerine albümü çıkartmaktan vazgeçtiğini açıklamıştı. Ebru Yaşar, önceki gün Tatlıses'i ikna etmek için Bodrum'a gitti. Uzun uğraşlardan sonra Tatlıses ile anlaştı. Yaşar'ın albümü yakında piyasaya çıkacak. Öte yandan pop şarkıcısı Hazal ilginç bir acaklama yaparak Tatlıses'in son albümünün satış rakamının abartıldığını öne sürdü. Hazal "Biz işin içindeyiz ve arka penceresini biliyoruz. Bir haftada 1 milyon kaset satılmaz. Ancak 1 milyon bandrol almıştır. Hiç kimse bir haftada 1 milyon kaset satamaz" dedi.

Haberin Devamı