Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunun takip edilmei için internet uygulaması geliştirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından internet üzerinde sunulan İBB trafik durumu uygulaması son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Online İBB trafik durumu uygulaması tamamen ücretiz olarak hizmet veriyor. İBB trafik durumu uygulamasında artık mobil cihaz uyumluluğu da bulunuyor.

İBB trafik durumunun takip edilmei için internet uygulaması geliştirildi!

Hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri yaşamın her alanında son derece etkin ve aktif çözümler sunarak, insan yaşamının çok daha modern ve çok daha kaliteli standartlara sahip olabilmesine yarımcı oluyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde de modern yaşantı içerisinde son derece aktif biçimde ön plana çıkan ulaşım ihtiyaçları konusunda otomobil teknolojileri ön plana çıkıyor. Bu durum günümüzün en yoğun nüfusa sahip olan kentlerinin başında gelen İstanbul’da yoğunluk ile bir araya gelerek, çok ciddi trafik sıkışıklıklarının ve dolayısıyla sorunlarının meydana gelmesine neden oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından da bu soruna yönelik olarak elektronik platform üzerinde online İBB trafik durumu isimli uygulama hizmete açıldı. İnternet üzerinde yer alan bu online hizmet ekranı üzerinden tüm İstanbulluların son derece pratik ve kolay bir şekilde güncel İstanbul trafik durumuna ilişkin olarak ayrıntılı ve güncel bilgiler alabilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Elektronik platform üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan online İBB trafik durumu isimli uygulama tüm vatandaşlar tarafından herhangi bir ücret ödemesi yapılmasına gerek olmadan son derece pratik bir şekilde, internet erişimin söz konusu olduğu her noktadan kolaylıkla kullanılabiliyor. Bu yüzden de son dönemlerde internet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu isimli uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan 21.yüzyıl teknolojileri çerçevesinde yaşamının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun son derece pratik ve kolay bir şekilde internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, internet üzerinde yer alan tüm dijital hizmet uygulamaları ile yaşamının her alanındaki ihtiyacını son derece pratik ve kolay bir şekilde karşılayabilme şansına sahip olabiliyor. Bu durum internet kullanımının ve internet hizmetlerinin kullanımının her geçen gün hızla artış göstermesine neden oluyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan online İBB trafik durumu uygulaması üzerinden sadece dakikalar içerisinde son derece pratik bir şekilde güncel İstanbul trafik durumuna ilişkin olarak ayrıntılı ve detaylı bilgiler alabilme şansına sahip olunabiliyor. İnternet üzerinde yer alan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete açılmış olan resmi bir uygulama olması sebebi ile İBB trafik durumu isimli uygulama son dönemlerde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İnternet ortamına erişimin mümkün olduğu her noktadan gerçek zamanlı olarak İstanbul’un hangi yollarında trafik sıkışık, hangi yollarında daha rahat durumda olduğu bilgilerine ulaşılabiliyor. Bu yüzden de ünümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde tüm İstanbullular tarafından internet ortamı üzerinde yer alan online İBB trafik durumu isimli uygulama son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Böylelikle trafikte daha rahat bir ulaşım imkanı sağlayacak alternatif rotalar oluşturulabiliyor.

Haberin Devamı