Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunun canlı haritalar ile takibi mümkün!

İBB trafik durumu uygulaması son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. Güncel ve anlık İstanbul trafik bilgisinin alınabildiği İBB trafik durumu uygulaması mobil cihazlardan da kullanılabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi uygulaması İBB trafik uygulaması her geçen gün daha yaygın bir kullanıma ulaşıyor.

İBB trafik durumunun canlı haritalar ile takibi mümkün!

İstanbul’un trafik sorununa yönelik olarak etkin çözümlerin sağlanabilmesi amacı ile son dönemlerde elektronik ortam üzerinde çok önemli dijital çalışma hizmetleri sunuluyor. Vatandaşlar elektronik ortam üzerinde yer alan ve İstanbul trafiğinin çözümü yönünden çok önemli avantajlar sağlayan dijital hizmet uygulamalarına oldukça yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. Dijital platform üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi dijital hizmet uygulaması İBB trafik durumu uygulaması vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Sadece dakikalar içerisinde en güncel İstanbul trafik durumu bilgilerine ulaşabilme şansına sahip olabilmesi, elektronik ortam üzerinde yer alan online İBB trafik durumu hizmet uygulamalarının son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu dijital hizmet uygulaması İBB trafik durumu uygulaması internet erişimi gerçekleştirilebilen her noktadan son derece pratik ve kolay bir şekilde ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Özellikle de insanların sadece dakikalar içerisinde internet erişimi sağlayabilmesine yardımcı olan bir teknolojik altyapıdan yaşamlarının her alanında ulaşabilmelerinden internet hizmetlerine oldukça yoğun şekilde ilgi gösteriyor. Bu durumun sağlamakta olduğu önemli avantajlar dolayısı ile de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul genelindeki trafik sorununun çözümüne katkı sağlanabilmesi amacı ile internet altyapısı daha etkin biçimde kullanılmaya başlandı. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde yürütülen çalışmalar kapsamında İBB trafik durumu uygulaması, İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dijital platform üzerindeki İBB trafik durumu uygulaması özellikle de ücretsiz olarak internet erişiminin mümkün olduğu her noktadan kullanılabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan online İBB trafik durumu uygulaması ile vatandaşların sadece dakikalar içerisinde İstanbul’un gerçek zamanlı trafik durumunu hakkında bilgi alabilmesine olanak veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan İBB trafik durumu uygulamasını kullanarak gerçek zamanlı haritada anlık İstanbul trafiğinin durumunu görüntüleyebilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı

İstanbul trafiğinin yoğun olduğu noktalarda kırmızı çizgi, trafik akışının son derece rahat olduğu noktalarda ise yeşil çizgi ile araç sürücülerine İstanbul ilinin genelindeki güncel trafik durumu bilgisini aktarıyor. Araç sürücüleri son derece pratik bir şekilde en güncel ve anlık şekilde olarak İstanbul’un trafik akışını internet kolaylığında öğrenerek, yola çıkış planlarını buna göre yapabildiği gibi İstanbul yollarında iken trafik sıkışıklıklarına göre kendisine alternatif güzergahlar oluşturabilme imkanına sahip olabiliyor.

Günümüz modern teknolojileri ile birlikte insanların internete son derece pratik ve kolay bir şekilde bulunduğu her yerden erişim sağlayabiliyor olması internet üzerinde yer alan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi dijital hizmet uygulaması olan İBB trafik durumu online hizmet ekranının tüm İstanbullular tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına yol açıyor. Vatandaşın bu şekilde internete erişim sağlayabildiği her yerden anlık olarak İBB trafik durumu uygulaması üzerinden güncel İstanbul trafiğini takip edebilmesi kendisine alternatif rotalar oluşturabilmesine olanak veriyor.

Haberin Devamı