Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu internetten canlı takip etmeniz mümkündür!

İBB trafik durumu uygulaması İstanbulluya önemli çözümler sunuyor. İstanbullu İBB trafik durumu uygulamasını mobil cihazlardan da kullanabiliyor. İBB trafik durumu uygulamasında sıkışık trafik kırmızı, nispeten açık trafik sarı ve açık trafik yeşil renk ile mobil uygulama üzerinden anlık olarak vatandaşlara ulaştırılıyor.

İBB trafik durumunu internetten canlı takip etmeniz mümkündür!

İstanbul trafik uygulamalarında yeni bir hizmet doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından resmi bir uygulama olarak hizmete açıldı. Günümüz modern teknolojisini aktif şekilde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internet ortamı üzerinde çok sayıda dijital belediyecilik uygulamaları sunuluyor. Dünyanın en önemli kentlerinden birisi olan, dünya tarihine yön veren ve 21.yüzyıl döneminde de halen önemini koruyan bir metropol kenti olan İstanbul’da vatandaşın çağdaş ve modern standartlarda belediyecilik hizmeti alabilmesini sağlayacak standartlarda teknolojik cihazları ve sanal uygulamaları kullanıyor. Bu kapsamda İstanbul’un yoğun nüfusu ve artan araç sayısı dolayısı ile de günümüz modern İstanbul’unda meydana gelen trafik sorunun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internette İBB trafik durumu uygulaması hizmeti açıldı.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet ortamı üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online hizmet uygulaması İBB trafik durumu uygulamasından İstanbullunun kolay ve pratik bir şekilde kent trafiği hakkında bilgi alabilmesi sağlanıyor. Bu durumda günümüz modern İstanbul’unda meydana gelen trafik yoğunluğunun ve beraberinde gelen trafik sorunlarının çözümü açısından oldukça önemli bir katkı sağlamaktadır. İstanbul’da gün boyu insanların yaşamını dahi olumsuz yönde etkileyen ve kent yaşamını aksatan trafik sorununun çözülebilmesi ve modern bir metropole yakışır düzeyde bir trafik yapısının oluşturulabilmesi amacı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması ile insanların kolay bir şekilde İstanbul’da bulunan tüm ana ve ara yollar üzerinde yer alan anlık trafik durumu bilgisini ayrıntılı olarak öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Özellikle de elektronik ortam üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu isimli uygulaması günümüzde yaygın olarak kullanılmaya başlanan mobil akıllı cihazlar sayesinde insanların bulunduğu her yerden internete kolay bir şekilde erişim sağlayabiliyor olması dolayısı ile yoğun olarak kullanılıyor. İnternete nerede olursa olsun kolay bir şekilde erişim sağlayabilen vatandaşlar, İstanbul’un trafik durumu hakkında bilgi edinebilmek istediğinde mobil akıllı cihazlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet ortamı üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulamayı kullanabiliyor.

Haberin Devamı

İBB trafik durumu isimli uygulama üzerinde İstanbul genelindeki yollardaki trafik durumu sıkışıklık durumuna göre kırmızı, sarı ve yeşil renk uygulamaları ile İstanbulluya ulaştırıyor. Resmi ve ücretsiz bir uygulama olması sayesinde herkes tarafından internetteki online İBB trafik durumu isimli uygulama kullanılabiliyor. İstanbul’un internet üzerinde yer alan çok sayıdaki dijital hizmet uygulamasından birisi olması İstanbul’un modernizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirmesi ile birlikte artık İstanbullunun son derece modern standartlarda bir belediyecilik hizmetleri alabilmesi sağlanıyor. Bu yüzden de günümüz modern Türkiye’sinde oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı