Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunu canlı takip etmek mümkün!

İstanbul’da trafik sıkışıklığından çıkmak isteyenler için İBB trafik durumu uygulaması bulunuyor. Büyükşehir belediyesinin ücretsiz bir web yazılımı olan İBB trafik durumu uygulaması ile İstanbul’da yollardaki trafik akışı hakkında bilgi alınabiliyor. Gerçek zaman İstanbul trafik durumu akışına ilişkin anlık bilgiler İBB trafik durumu uygulamasından alınabiliyor.

İBB trafik durumunu canlı takip etmek mümkün!

Türkiye’de trafik sorunu her geçen gün çok daha ciddi boyutlara ulaşıyor. Özellikle de her geçen gün bireysel araç kullanımının daha da popüler bir hale gelmesi nüfusun yoğun olduğu büyükşehirler başta olmak üzere tüm kentlerde trafik yoğunluğunun çok ciddi noktalara ulaşmasına neden oluyor. Bu durum Türkiye’de en etkin şekilde İstanbul’da meydana gelen trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile çok uzun yıllarda oldukça kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor. İstanbul’da gerçekleştirilen trafik sorunu çözümlerinin sağlanabilmesi amacı ile İBB trafik durumu isimli uygulama hizmete sunuldu.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilerek vatandaşın hizmetine sunulan internet ortamı üzerindeki İBB trafik durumu isimli uygulama vatandaşlara çok ciddi kolaylıklar ve avantajlar sağlıyor. Günümüz modern yüzyıl teknolojisinin hızla yaygınlaşması ile birlikte artık insanların nerede olursa olsun internet ortamına erişim sağlayabilme şansına sahip olabilmesi internet hizmetlerinin her alanda oldukça yoğun şekilde kullanılmasına neden oluyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde kamu hizmetlerinde de internet altyapısı aktif şekilde kullanılıyor. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da İstanbul’un trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile internet altyapısı etkin şekilde kullanılarak dijital platform üzerinde İBB trafik durumu isimli bir internet hizmeti açıldı.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve tüm vatandaşlar tarafından ücretsiz bir şekilde internet erişiminin mümkün olduğu her noktada kullanılabilmekte olan online İBB trafik durumu isimli uygulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi bir dijital hizmet uygulamasıdır. Bu yüzden de internet kullanım oranlarının oldukça yüksek olduğu İstanbul’da vatandaşlar tarafından İstanbul trafik durumu hakkında bilgi alınabilmesi amacı ile internet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBV trafik durumu isimli uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet ortamı üzerinde yer alan İBB Web TV hizmet uygulamasının önemli bir parçası olarak hizmete açılan online İBB trafik durumu uygulaması mobil desteğe sahip olması sayesinde de insanlar tarafından mobil cihazlar üzerinden de kullanılabiliyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilmekte olan İBB trafik durumu uygulaması sayesinde İstanbullu internete erişim sağlayabildiği her yerden İstanbul genelindeki yollarda yaşanan anlık trafik akışı durumu hakkında ayrıntılı ve güncel bilgilere birkaç dakika içerisinde ulaşabilme gibi çok önemli bir kolaylıktan yararlanabilme şansına sahip olabiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet ortamı üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması üzerinde İstanbul’daki yollarda yaşanan trafik akışı durumu yoğun olan yollarda kırmızı renk, nispeten yoğun olan yollarda sarı renk ve normal olan yollarda yeşil renk grafik ile gösterilmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin anlık olarak trafik durumu bilgisi aktarımı gerçekleştirmekte olduğu İBB trafik durumu uygulaması üzerinde aynı zamanda da trafikte yaşanan kazanlar ve yol çalışmaları gibi trafik akışında etkili olabilecek diğer yan hususlar ile ilgili olarak da bilgi veriliyor.

Haberin Devamı