Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu uygulaması trafik yoğunluğu hakkında bilgi veriyor!

İBB’nin yeni uygulaması İBB trafik durumu uygulaması yoğun ilgi görüyor. İstanbullunun yoğun şekilde kullandığı İBB trafik durumu uygulaması kent trafiği hakkında anlık bilgi akışı sağlıyor. Pratik ara yüzü ve anlaşılır grafikleri ile İBB trafik durumu uygulaması kent trafiğinin çözümüne önemli katkı sağlıyor.

İBB trafik durumu uygulaması trafik yoğunluğu hakkında bilgi veriyor!

Türkiye’de trafik sorunu günlük yaşamın doğrudan olumsuz yönde etkilenmesine yol açıyor. Özellikle her geçen gün trafikteki araç sayısının yoğun şekilde arttığı ve zaten yoğun bir nüfusa sahip olan İstanbul gibi bir dünya kentinde insanların günlük yaşamları içerisinde zamanlarının önemli bölümü trafikte ulaşım için geçiyor. Bu kapsamda İstanbul gibi bir dünya kentine pek de uygun olmayan bir belediyecilik hizmeti algısının meydana gelmesine yol açan bu duruma yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çok önemli çözüm projeleri gerçekleştiriliyor. Günümüz modern teknolojisini bu doğrultuda oldukça aktif şekilde kullanmakta olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dijital altyapı yönünden karayolları üzerinde önemli çalışmalar gerçekleştirilirken bu projelere ek olarak sanal dünyada da önemli ve etkin uygulamalar sunuluyor. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen ve sanal platform üzerinde resmi bir uygulama olarak hizmete açılan İBB trafik durumu isimli uygulama, İstanbul’un trafik sorunu çözümü yönünden büyük bir katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Türkiye’de her geçen gün daha yaygın bir kullanım oranına ulaşan mobil akıllı cihazlar ile birlikte insanların internete erişim konusunda önemli kolaylıklardan ve imkanlardan yararlanabiliyor olması internetinde önemli ölçüde sürekli bir kullanım oranı artışı yaşamasına yol açıyor. Bu durum internet hizmetlerinin önemini ve katkısını da kat ve kat arttırdığından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sanal platform üzerinde hizmete açılan online İBB trafik durumu uygulaması trafik sorununun çözümü yönünden oldukça önemli bir rol üstleniyor. Günümüz modern mobil teknolojisi aracılığı ile nerede olursa olsun internet ortamına erişim imkanına sahip olabilen İstanbullu, İstanbul içi trafiğine çıkmadan önce veya trafikte seyir halinde iken kent genelindeki tüm yolların anlık trafik durumu bilgisini internet üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulama aracılığı ile öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Elektronik ortam üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu isimli uygulaması özellikle de akıllı cihaz kullanıcılarına önemli bir kolaylık getiriyor. İstanbullunun internete erişim sağlamasına olanak veren mobil akıllı cihazları üzerinden de kullanabildiği mobil uyumluluğu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu uygulaması ile kent genelinde nerede trafik yoğun nerede açık ayrıntılı olarak anlık şekilde bilgi alabilme şansına sahip olunabiliyor. Elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu uygulaması içerisinde İstanbul’un tüm yollarını kapsayan bir harita bulunuyor. Bu harita üzerinde açık olan yollar yeşil olarak gösterilirken, nispeten daha yoğun olan yollar sarı olarak, trafiğin oldukça tıkalı ve hatta durma noktasına geldiği yollar ise kırmızı renk ile gösteriliyor. Bu şekilde kolay anlaşılır ve pratik kullanıma sahip olan bir mobil uygulama olması sayesinde İBB trafik durumu uygulaması tüm İstanbullu tarafından oldukça kolay bir şekilde kullanılabilmektedir.

Haberin Devamı