Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu uygulaması sayesinde trafikten kurtulabilirsiniz!

İstanbul’da yaşayan kişiler internette İBB trafik durumu uygulamasından İstanbul’un trafik bilgisini öğrenebiliyor. Nerede yollar kapalı, nerede açık sorusunun yanıtı artık İBB trafik durumu ekranından öğrenilebiliyor. İBB trafik durumu isimli uygulama büyükşehir belediyesinin ücretsiz bir uygulamasıdır.

İBB trafik durumu uygulaması sayesinde trafikten kurtulabilirsiniz!

İstanbul trafik sorunu modern yüzyılda artık günlük yaşamın aksamaya uğramasına ve yaşam standardı kalitesinde ciddi oranda düşüşe yol açmaktadır. Bu yüzden de İstanbul’un 1980’li yıllardan bu yana kemikleşmiş bir sorunu olarak modern yüzyıl dünyasına kadar gelen İstanbul trafik sorununun çözümü amacı ile hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi hem de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından çok kapsamlı fiziki yol yapım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu aşamada elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İBB trafik durumu uygulaması ile birlikte İstanbullu artık İstanbul’un neresinde trafik yoğun nerede açık olduğu bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İstanbul trafik sorununun çözümü çerçevesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern yüzyıl internet teknolojisini aktif şekilde kullanması sonucunda ortaya çıkan bir ürün olan internet hizmetleri İBB trafik durumu uygulaması ücretsiz olarak hizmet vermekte olan bir dijital hizmet uygulaması olarak faaliyet gösteriyor. Özellikle modern yüzyıl dünyasında artık insanların yaşamları içerisinde çok önemli bir yere sahip olan ve insanların çok önemli kolaylıklardan yararlanabilmesine yardımcı olması nedeni ile günlük yaşantıları içerisinde son derece yoğun şekilde kullanmakta oldukları internet ortamı üzerindeki dijital hizmetlere de yoğun ilgi gösteriyor. Bu aşamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin internet ortamı üzerinde İBB trafik durumu isimli uygulamayı hizmete açması, vatandaşların yoğun şekilde ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Vatandaşlar artık nerede olursa olsun sadece internete erişim sağlayarak İstanbul’un hangi yollarında trafik yoğunluğu yaşanıyor hangi yollarında trafik akışı normal gibi soruların yanıtlarını gerçek zamanlı olarak internet kolaylığında İBB trafik durumu uygulaması üzerinden alabilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de her geçen gün hızla gelişen modern yüzyıl teknolojisi çerçevesinde internet ortamı üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulama vatandaşlar artık oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Tamamen anlık bilgi akışı sağlayan ve interaktif bir kullanım özelliğine sahip olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hizmet ve bilgilendirme uygulaması İBB trafik durumu uygulamasının mobil uyumluluğunun bulunuyor olması sayesinde tüm kullanıcılar akıllı cihazları üzerinden de uygulama hizmetlerini kullanabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul genelindeki her bir yolda yaşanan trafik kazaları veya trafiğe etkide bulunabilecek diğer tüm hususlar ile ilgili olarak da anlık bilgilendirme yine İBB trafik durumu uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Böylelikle İstanbulluların yola çıkmadan önce veya yolda iken kendisine açık olan güzergahlar üzerinden daha konforlu bir ulaşım sağlayacak alternatif rotalar oluşturabilme ya da trafiğe çıkışını trafik durumuna göre düzenleyebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern İstanbul’unda trafiğe çıkacak tüm araç sürücüleri tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz bir resmi uygulaması olan İBB trafik durumu uygulaması oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı