Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu bilgisine internet üzerinden ulaşabilirsiniz!

İstanbul trafik durumu bilgisi İBB trafik durumu üzerinden takip edilebiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi dijital hizmeti İBB trafik durumu ekranı ücretsiz olarak kullanılabiliyor. İBB trafik durumu ekranı mobil cihazlardan da rahatlıkla kullanılabiliyor.

İBB trafik durumu bilgisine internet üzerinden ulaşabilirsiniz!

Modern yüzyıl dünyasında büyük kentler için trafik sorunu oldukça ciddi bir hale geldi. İnsanların günlük yaşamlarını dahi doğrudan etkileyebilecek olumsuzluklara yol açabilen trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile günümüzün hızla gelişen teknolojilerinden aktif şekilde yararlanılıyor. Bu kapsamda Türkiye’nin ve hatta dünyanın en önemli ve en popüler kentleri arasında kendisine yer bulan ve buna bağlı olarak var olan yoğun nüfusu ve her geçen gün artan trafikteki araç sayısı dolayısı ile İstanbul trafik sorunu konusunda çok ciddi sorunlar yaşıyor. Özellikle de her geçen gün hızla gelişen teknoloji ile birlikte trafikteki bireysel araç sayısının artış göstermesi İstanbul gibi kalabalık nüfusa sahip olan ve sürekli milyonlarca turiste ev sahipliği yapan bir kentte trafiğin günlük yaşamı aksatmasına neden olabiliyor. Bu noktada İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu isimli bir bilgilendirme uygulaması bulunuyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Günümüzün hızla gelişen ileri nesil teknolojik olanaklarını günümüzün İstanbullularına daha çağdaş ve daha modern belediyecilik hizmetleri ulaştırabilmek amacı ile çok uzun yıllardır kullanmakta olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile de İBB trafik durumu uygulaması açıldı. İnternet ortamı üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi bir belediyecilik uygulaması olan İBB trafik durumu isimli uygulama özellikle vatandaşların internet kolaylığında son derece pratik bir şekilde İstanbul’daki trafik durumuna ilişkin olarak anlık bilgi alabilme imkanına sahip olabilmesine yardımcı oluyor. Bu yüzden de günümüzde internetin en çok ilgi gören resmi belediyecilik hizmet uygulamalarından birisi olarak ön plana çıkıyor.

Günümüz modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte nerede olursa olsun internet ortamı hizmetlerine erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen vatandaşlar, internet ortamı üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin online İBB trafik durumu isimli uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde kent genelindeki güncel trafik durumu hakkında anlık olarak bilgi alabilme şansına sahip olabiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektronik ortam üzerinde hizmete açılan İBB trafik durumu isimli uygulama ile birlikte İstanbul trafiğine çıkan sürücülerin kent trafiği hakkında bilgi sahibi olarak kendisine alternatif güzergahlar oluşturabilmesi veya trafiğe çıkış zamanlamasını trafik durumuna göre ayarlayabilmesine olanak sağlıyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl dünyasında oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Günümüz modern yüzyıl teknolojisini belediyecilik hizmetleri çerçevesinde aktif şekilde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin ve hatta dünyanın en önemli metropollerinden birisi olan İstanbul’da modern ve çağdaş belediyecilik hizmetleri sunabilmeyi hedefliyor. Bu kapsamda elektronik ortam üzerinde yer alan İBB trafik durumu isimli uygulama oldukça yoğun şekilde ilgi görüyor. Günümüz modern yüzyıl teknolojileri sayesinde internete erişim sağlayabildiği her yerden kullanabildiği İBB trafik durumu uygulamasını mobil cihazlarından da kullanabilen vatandaşlar, trafikte seyir halinde iken de trafik durumu bilgisini öğrenerek kendisine en rahat güzergah alternatifleri oluşturabiliyor. İBB trafik durumu isimli uygulama üzerinde trafiğin yoğun, açık ve nispeten açık olduğu yollar kırmızı, yeşil ve sarı renkler ile gösteriliyor.

Haberin Devamı