Gazete Vatan Logo

İBB trafiğinin yoğunluk durumunu canlı takip edebilirsiniz!

İBB Trafik Durumunu artık trafiğe çıkmadan da kolay ve pratik bir şekilde öğrenebilmeniz artık gelişen teknoloji sayesinde artık mümkündür. Gelişen teknolojiye kayıtsız kalmayan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İBB Trafik Durumunu sizler için analiz edip bir sistem üzerinden sizler ile paylaşmaktadır. İBB Trafik Durumuna internet sayesinde kolayca ulaşıp inceleyebilmeniz mümkündür.

İBB trafiğinin yoğunluk durumunu canlı takip edebilirsiniz!

Günümüzün en güncel problemlerinden ve insanların sıkça şikayet ettiği konulardan biri olan trafik hayatımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Özellik çalışan insanların günde iki kez maruz kaldığı bu sorunu ortadan kaldırmak için her ne kadar fazla yol ve köprüler yapılsa da git gide artan bireysel araç kullanımı yüzünden bunlar bir çözüm olarak kullanılmamaktadır. Çözüm için yapılan yollar ve köprülerde aynı trafik yoğunluğu ile akış sağlanamamaktadır. Bireysel araç kullanımı git gide artan ve artık her bütçeye uygun araçlarında çoğalması ile insanların aslında çözüm olarak gördüğü ancak sorunu daha büyük bir hale getiren faktörlerden biridir. Uzmanlar bu trafik yoğunluğunun giderilmesi için her ne kadar toplu taşıma araçlarının kullanılması gerektiğini söylese bu çözüm bazı nedenlerden dolayı vatandaşların seçenekleri arasına girememiştir. Çünkü toplu taşıma araçlarındaki konforsuzluk nedeni ile en az bir kere hepimiz ayakta seyahat etmek durumunda kalmışızdır.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Gideceğimiz yerin uzaklığına göre bu konforsuzluk oldukça rahatsız etmektedir. Trafikte harcanan vakit kaybı oldukça fazladır. Bir yerden bir yere vaktinde ulaşmanın artık son günlerde oldukça önemi vardır. Ancak bu zaman kaybı nedeni ile her zaman tam vaktinde dilediğimiz yerlere ulaşamamaktayız. Konforlu ulaşım her vatandaşın hakkıdır. Aracınıza bindikten sonra her gün kullandığınız yolda bir çalışma olduğuna zaman zaman rast gelmekteyiz. Yada herhangi bir neden ile trafiğin o yolda her günkünden daha fazla olduğuna şahitlik edebiliyoruz. Bu ve bunun gibi faktörler yüzünden her zamankinden fazla zaman kaybı yaşamamız içten bile değil. Özellik ile büyük şehirlerde örneğin İstanbul da yaşayan vatandaşlar için trafik bir göç sebebi haline bile gelmiştir. Git gide artan nüfus yoğunluğu sebebi ile verilen hizmetler yeterli gelmemektir. Ancak İstanbul Büyük şehir Belediyesi bu duruma oldukça etkili bir çözüm getirmiştir. Gelişen teknolojinin artık hemen hemen her alanda kullanıldığını görmekteyiz. Bu gelişmenin yaygınlaşması ile beraber devletin bazı hizmet birimleri de bu gelişen teknolojiye kayıtsız kalmayarak oldukça önemli ve etkili sistemler geliştirmiştir. İBB Trafik Durumunu artık trafiğe girmeden öğrenebileceğiniz bir sistem oluşturulmuştur. İBB Trafik Durumundan artık her vatandaş ücretsiz olarak yararlanabilmektedir. İBB Trafik Durumu sayesinde yola çıkmadan önce trafik yoğunluğunu harita bilgilerinden faydalanarak öğrenebilirsiniz. Bunun için ise ihtiyacınız olan tek şey internet bağlantısı olan herhangi bir akıllı cep telefonundan veya bilgisayarlardan İBB Trafik Durumuna erişim sağlamaktır. Bu erişimi sağladıktan sonra karşınıza çıkacak olan sayfada yer alan kırmızı noktalar ile belirtilen harita bilgilerinden sizlerde yararlanarak İBB Trafik Durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı