Gazete Vatan Logo

İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kreşlerin yapımının bitmek üzere olduğunu söyleyerek, 'Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elamanı' alımı yapılacağını duyurdu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan duyuru sonrası, İBB iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları nelerdir? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir? Sorularını sorgulamaya başladı.

İBB personel alımı 2020 başvurusu nasıl yapılır? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi 150 mahalleye 150 kreş sözü vermişti. İmamoğlu konu hakkında sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu ve kreşlerin yapımının bitmek üzere olduğunu söyleyerek, kreşler için personel alımı yapılacağını duyurdu. İBB iş ilanı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları nelerdir? Kariyer İBB sitesine nasıl girilir?

İBB Okul öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elamanı alacak!

İmamoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, personel alımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'un çocuklarına söz verdiğimiz kreşlerin yapımı bitmek üzere. Şimdi bu kreşler için 'Yuvamız İstanbul' diyen çalışma arkadaşları arıyoruz."

İBB PERSONEL ALIMI 2020 BAŞVURUSU

Başvurular online yapılacak olup, adayların iş başvuru kayıtlarını belirtilen tarihler arasında kariyer.ibb.istanbul adresine yapmaları gerekmektedir.

KARİYER İBB SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

İBB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İBB personel alımı başvurularında öncelikle sisteme kayıt yapılması gerekmektedir. Sisteme kayıtlı özgeçmiş oluşturup kaydolun. Kayıt işlemini başarı ile tamamladıktan sonra iş ilanlarına bakabilir, başvur butonuna tıklayarak iş başvurusu yapabilirsiniz.

Haberin Devamı