Gazete Vatan Logo

İBB'nin ücretsiz yaz izci kampı başlıyor

3 Temmuz’da başlayacak kamp için son kayıt dönemi bugün başladı.

İBB'nin ücretsiz yaz izci kampı başlıyor

13 yılda yaklaşık 200 bin izciye hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Yaz İzci Kampı yeni dönem için kapılarını açıyor.

Ümraniye Kent Ormanı'nda 10-15 yaş aralığındaki tüm İstanbullu çocukların ücretsiz katılabileceği Yaz İzci Kampı 3 Temmuz pazartesi günü başlayacak.

Ücretsiz yaz izci kampında son kayıt dönemi bugün başladı

İstanbul genelinde bugün başlayan ücretsiz İBB Yaz İzci Kampı için son kayıt dönemi 30 Haziran Cuma günü sona erecek.

Kampa nasıl katılabilirim?

İstanbul genelinde kayıt işlemi 0212 600 87 00 nolu telefon numarasından vewww.ibb.istanbul ya da izcilik.ibb.gov.tr adreslerinde bulunan ‘kayıt’ adımlarını takip ederek istedikleri kamp dönemine ücretsiz olarak başvurabilirler.

‘Yerel Yönetimlerde Dünya Birinciliği’ unvanına sahip İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Yaz İzci Kampı 3 Temmuz’da başlayıp Birer haftalık periyotlarla 12 Eylül’de sona erecek.

İBB kampın tüm ihtiyaçlarını karşılıyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinesinde 10 bin m2’lik alanda yer alan Yaz İzci Kampı'nda 24 saat boyunca dünya standartlarında hizmet sunulan adayların yemekten sağlığa barınmadan temizliğe kadar her türlü ihtiyacı İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimleri tarafından ücretsiz olarak karşılanacak. Ayrıca İBB Yaz İzci Kampı’nda acil durumlara müdahale edebilmek için daimi olarak ambulans, doktor, sağlık ekibi ve itfaiye gibi müdahale ekipleri 24 saat boyunca aktif olarak görev yapacak.

Haberin Devamı