Gazete Vatan Logo

Iasos Beach Club Bodrum’dan erken teslim

Meta Bilişim İnşaat tarafından hayata geçirilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, taahhüt edilen teslim tarihinden 6 ay önce teslim edilecek

META Bilişim İnşaat tarafından Bodrum’un Kıyıkışlacık Köyü’nün Iasos Koyu’nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, planlanan teslim tarihinden 6 ay önce sahiplerine teslim edilecek.

144 daire Temmuz’da

Erken teslim müjdesini veren Meta Bilişim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, ‘Müşterilerimizin yoğun ilgisi ve bir an önce oturuma geçme isteklerine kayıtsız kalamayarak üç etabı da aynı tarihte teslim etme kararı aldık. Böylece 144 dairemiz de Temmuz’da sahiplerine teslim edilecek.’’ dedi.

Tatil köyü konforunda butik site

Iasos Beach Club Bodrum, kalitesi, mimarisi, panoramik deniz manzarası ve çevreye duyarlılığı ile dikkat çekiyor. 5 yıldızlı bir otelin spa merkezini aratmayan masaj odası, saunası, buhar odası, şok duşları, soyunma kabinleri ile muhteşem bir spa keyfi vaat ediyor.

Seçici davranıyoruz

Bodrum’da her projenin birbirine benzer özellikler taşıdığını, Iasos Beach Club Bodrum’da ise en büyük farkın geleneklerimizde olan yazlık kültürünü ve komşuluk ilişkilerini yaşatmak olduğuna dikkat çeken Özoral, ‘Birlikte aynı sofrayı paylaşacağımız, çocuklarımızın rahatlıkla geç saatlere kadar yazın tadını çıkarabileceği bir ortam yaratmak istiyorum” dedi. Özoral şöyle devam etti: “Ailemle oturacağım bir proje yapıyorum ve komşularımızla birlikte keyifle yaşayabileceğim her ayrıntıya özen gösteriyorum. Projemizin satışını yaparken seçici davranıyoruz. Butik bir site olduğu için herkes birbirini tanıyacak ve uzun yıllar komşuluk edeceğiz bu yüzden satışlarımızı bu kriterlere göre yapıyoruz. Site sakinlerimizin büyük çoğunluğunu ise akademisyenler, şirket yöneticileri, sanatçılar ve eğitimciler oluşturuyor.”

Haberin Devamı

www.emlakeki.com