Gazete Vatan Logo

Huzurlu yatak odasının sırları

Birkaç adımda yatak odanızı huzurlu hale getirebilirsiniz.

Filli Boya, yatak odalarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere öneriler sunuyor.Yatak odanızın şık olması kadar huzurlu olması da önemli. Rahat bir atmosfer yaratmak için önerilerimize göz atabilirsiniz.
Renk
Uzmanlar uyku problemi yaşayanlar için parlak ve koyu renklerden uzak durulmasını öneriyor. Doğal ve pastel tonlar yatak odanızda sakinleştirici bir etki yaratıyor. Mobilyalarınızda koyu renk tercih ederseniz duvarlarınızda açık renkler kullanabilirsiniz. Yatak odanıza en uygun rengi bulmak için Filli Boya Renxmatik İç Cephe Renk Kartelâsı’ndanyararlanabilirsiniz.Kartelada bulunan Kırık Beyaz, Lületaşı, Aki, Ihlamur renklerini güvenle kullanabilirsiniz.
Işık
Yatak odanızda ışığını ayarlayabileceğiniz aydınlatma elemanları kullanmanızı, daha kaliteli bir uyku için parlak ve beyaz ışıktan kaçınmanızı öneririz. Sarıaydınlatmalar odanızda modern ve romantik bir atmosfer yaratacaktır.
Yatak
Yatağınızın ortopedik olması kadar tarzı da önemli. Yatağın rengine, malzemesineya da şekline karar verirken odanınbüyüklüğü ve duvar rengini de dikkate almalısınız.
Nevresim
Nevresim alırken kumaş türünü göz önünde bulundurmayı unutmayın. Polyester ya da naylon yerine %100 pamuklu olmasına dikkat edin. Huzursuz uykuların sebebi kalitesiz kumaşlar olabilir.
Mobilya
Uyuduğunuz yerin ferah olması önemli. Hantal ve büyük mobilyalar uyku problemine yol açabilir. Kıyafetlerinizi boydan boya dolaplar yerine açık raf sistemlerinde ya da farklı bir odada saklamanızı öneririz.
Organizasyon
Üst üste kıyafetler, buruşuk yatak örtüleri, şifonyerin üstüne yayılmış makyaj malzemeleri rahatsız edicidir. Bu kaosa bir son verin ve yatak odanızın diğer odalardan farklı olarak “her zaman” düzenli olmasına dikkat edin.
Filli Boya Renxmatik İç Cephe Renk Kartelası'
https://www.filliboya.com/renklerimiz-detay/su-bazli-ic-cephe-kartelalari.html

Haberin Devamı