Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Huzurlu Marmara Projesinde 2 Ayda Yüzde 69’u Sahiplerini Buldu

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘‘Huzurlu Marmara’’ projesi büyük ilgi görüyor. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların büyük kazanç elde edeceğini belirtti.

Huzurlu Marmara Projesinde 2 Ayda Yüzde 69’u Sahiplerini Buldu

Lanse edildiği günden itibaren yoğun ilgiyle karşılanan Huzurlu Marmara projesi yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. İstanbul Beylikdüzü’nün geleceğin Florya’sı olacağını belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; ‘Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimiz yer aldığı projemizin yüzde 85’ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin iki ayda yüzde 69’u sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul’un ikinci Florya’sı olacaktır’’ dedi. Konuşmaların ardından yapılan dua ile huzurlu projenin temeli atıldı.

AİLELER HUZURLU MARMARA’YI TERCİH ETTİ

Satış rakamlarıyla bir aylık bir dönemde rekora imza atan Huzurlu Marmara projesinin %67’si şimdiden sahiplerini buldu.2+1 dairelerin 346.000 TL’den başladığı geniş ve ferah daireler cazip fiyatlarla alıcı buluyor.

Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih edenlerin buluşma noktası olarak nitelendirilen proje Beylikdüzü’nün en değerli noktasında yükselirken, deniz manzaralı daireler yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!

DENİZ MANZARALI ÖZELLİKLİ DAİRELER

Yaptığı projelerle konut alıcılarından tam not alan Huzurlu İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını ‘Huzurlu Marmara’ projesinde de konut alıcılarına sunuyor.

27.000 metrekare arsa, 18.320 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projede, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçenekleri sunuluyor.

Huzurlu Projede daireler 97 metrekare ile 177 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

AVANTAJLI FİYATLAR, ALTERNATİFLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Huzurlu Marmara Beylikdüzü’nde 346.000 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede; yüzde 35 peşinat ile Huzurlu İnşaat bünyesinde de vadelendirme yapılabiliyor.

Haberin Devamı

YÜKSEK STANDARTLARDA YAŞAM VADEDEN SOSYAL ALANLAR

Yüksek standartlarda yaşam vadeden Huzurlu Marmara Projesi sosyal donatıyla dikkat çekiyor.

Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan projede; göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor.

MERKEZİ LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR

Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Huzurlu Marmara, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5’e yakınlığı ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, lokasyonuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor.

27.000 metrekare arsa üzerinde yükselecek projede inşa çalışmalarına başlanırken, Huzurlu Marmara projesinin Ekim 2018’deteslim edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın!